Araç sahiplerine müjde! Sil baştan değişiyor

Araç sahiplerine müjde! Sil baştan değişiyor

Milyonlarca araç sahiplerine müjde geldi! TÜVTÜRK tarafından alınan yeni karar ile birlikte sistem silbaştan değişecek.

Milyonlarca araç sahiplerine müjde geldi! TÜVTÜRK tarafından alınan yeni karar ile birlikte sistem silbaştan değişecek.

Türkiye’nin bir çok vatandaşının araçlarının olması ile birlikte otomobil sahipleri 2 senede 1 defa, ticari araç sahipleri senede 1 defa TÜVTÜRK’e gidiyor.

TÜVTÜRK yeni uygulama ile birlikte muayene sistemi değişti. Muayene sisteminin değişmesi ile araç sahiplerine müjde gibi haber geldi. Alınan kararlar ile birlikte araç sahipleri uzun kuyruklar beklemek zorunda kalmayacak. Mobil muayene istasyonları devreye girecek. Mobil Muayene istasyonları ile birlikte araç sahipleri kolay bir şekilde araçlarını muayene ettirebilecek.

tuvturk-bilecik.png

MOBİL MUAYENE İSTASYONU DEVREDE

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi araçların yoğun olduğu bölgelerde mobil muayene istasyonlarının iyi olacağı gibi Bilecik’te de çok yoğun araçların olması da TÜVTÜRK’te sıra alınamaz hale geliyor. Bilecik’te yaşanan bu sıkıntı da mobil mayene istasyonları ile birlikte randevuların daha kolay alınabileceği anlamına geliyor. Mobil muayene istasyonlarının açılması ile birlikte alınacak olan randevuların daha hızlı bir şekilde ve araç sahiplerinin bekleme süresini azaltacak.

tuvturk-bilecik1.png

TÜVTÜRK MOBİL MUAYENE İSTASYONLARI LİSTESİ VE RANDEVU ALMA İŞLEMLERİ

TÜVTÜRK resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte gezici araç muayene istasyonları hakkında bir liste yayımladı. Geçerli bir Egzoz Gazı Ölçümü olmaması, araç muayenesinde “Ağır Kusur” olarak tanımlar ve muayene başarısız olur.

Binek otomobil, traktör ve motosiklet haricindeki araçlar hava destekli hidrolik frene sahip olan araçlar muayene hizmeti için alınan karar kapsamında sadece sabit istasyonlarda hizmet verileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 33335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum