ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde umuma açık yerlerde huzur operasyonu uygulaması yapıldı. 

İlçe genelinde düzenlenen ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in koordinasyonunda 9 ekip ve 62 polis memurunun katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada umuma açık yerler denetlenirken 5 ayrı noktada da trafik denetimi yapıldı. 90 iş yerinde ve yol güzergâhı üzerinde 64 aracın denetimleri sırasında yapılan kontrollerde 373 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT)’si sorgulandı. Sorgulamalarda aranan 2 kişi yakalanırken gözaltına alındı. İlçenin giriş ve çıkışlarında 5 farklı noktada araçlar da sorgulanırken trafik yönünden eksikleri bulunan 10 araca cezai işlem uygulandı. Araçlar didik didik aranırken yapılan kontroller sonucunda trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine 2 bin 525 lira para cezası kesildi. 6 araç ise trafikten men edildi. 1 adet bıçak ele geçirilirken şüpheli şahsa 6136 sayılı kanuna muhalefetten hakkında işlem yapıldı. Ayrıca 46,390 gr esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli 2 kişi gözaltına alınırken konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Yapılan denetimler sırasında başka bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı kaydedildi. Vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşam sürdürebilmeleri adına uygulamaların yurt genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum