Arda Güler dünya devine gidiyor

Arda Güler dünya devine gidiyor

Arda Güler, transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İspanya’ya uçtu.

Türk futbolunun son dönemde parlayan yıldızı Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler’in bir süredir devam eden transfer bilmecesi sona erdi. Arda Güler, transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İspanya’ya uçtu.

Son dakika haberine göre, Fenerbahçeli yıldız isim için Barcelona’nın yakından ilgilendiği haberleri dolaşırken bir başka İspanyol devi Real Madrid ön plana çıkmıştı. Fenerbahçe taraftarı başta olmak üzere tüm futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arda Güler ile ilgili konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Bakanı Ali Koç ise “Arda Fenerbahçe’de kalmayacak, gitmek istiyor” diyerek transfer görüşmelerinde sona gelindiğine işaret etmişti.

Nitekim, Fenerbahçe tarafından KAP’a yapılan açıklamada Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e transferi için görüşmelerin başladığı bildirildi.

Gelen bilgilere göre, Arda Güler için 20 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek olup diğer bonuslarla birlikte bu rakam 30 milyon Euro’ya çıkacak. Arda Güler’in bir sonraki satışından ise Fenerbahçe’ye yüzde 20 oranında pay verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.