Ariş Pırlanta Yüzük Koleksiyonları Muhteşem İhtişamı İle Vitrinlerde Yerini Aldı

Ariş Pırlanta Yüzük Koleksiyonları Muhteşem İhtişamı İle Vitrinlerde Yerini Aldı

Alyans yüzükler, birbirlerini seven kişiler tarafından temsil edilen ve yakında evlenecek çiftlerin düğün hazırlıkları sırasında alınan bir yüzük çeşididir.

Alyans yüzükler, birbirlerini seven kişiler tarafından temsil edilen ve yakında evlenecek çiftlerin düğün hazırlıkları sırasında alınan bir yüzük çeşididir. Çiftin birbirlerine olan bağlılığını simgelemektedir. Eski çağlardan beri seven çiftlerin kullandığı bir gelenek olmuştur. Bu yüzük daire şeklinde olduğu için hiç bitmeyen sonsuz bir aşkı temsil eder. Farklı tasarımlara sahip alyanslar, altının yanı sıra farklı malzemelerden de üretilmektedir.

aris-pirlanta-tektas-yuzukler-rt401781-2091-1598258877-1.jpg

Gümüş ve çelik gibi çeşitli alyans tasarımları da farklı değerli taşlarla süslenebilir. Örneğin erkek gümüş alyanslar genellikle evli veya nişanlı olanlar tarafından tercih edilmektedir. Farklı malzemelerden yapılmış takılar takmak isteyenler beyaz alyansları veya sarı altın alyansları güvenle tercih edebilirler.

aris-pirlanta-renkli-kolyeler-pdf03420-1598263634-1.jpg

Alyansların Sol El Yüzük Parmağına Takılma Sebebini Daha Önce Duymuş muydunuz?

Alyansların Sol el yüzük parmağına takılmasının sebebi, eski bir inanışa göre sol elin serçe parmağından kalbe kadar kesintisiz bir damar olmasıdır. Çevrenizdeki insanlar, sol elinizin işaret parmağına yüzük taktığınızı gördüklerinde evli olduğunuzu anlarlar. Bir zamanlar limitli olan bu yüzüklerin artık çok çeşitli ürünlerle sunulduğunu görebilirsiniz.

aris-pirlanta-tamtur-yuzukler-rat00372-0001-1598598481-1.jpg

Çiftlerde bu kadar önemli bir yer tuttukları için, herkesi memnun edecek farklı tarzlarda alyanslar vardır. Sade modellerin yanı sıra son derece gösterişli olanları da var. Alyansları uzun yıllar kullanabilirsiniz çünkü zamana yenik düşerek modası asla geçmez. Ayrıca parmak boyutunun değişmesi durumunda yüzüğünüzü kolayca küçültüp büyütebilirsiniz.

aris-pirlanta-anne-cocuk-kolyeler-pdf03436-1614773430-1.jpg

Bu sizin için çok büyük bir avantaj. Nişan tarihiniz, evlilik tarihiniz, eşinizin adı veya alyansınızın üzerine basılmasını istediğiniz herhangi bir yazı gibi önemli bir tarihi belirleyebilir veya kişiye özel seçenekler gibi alternatiflere göz atabilirsiniz. Tektaş yüzük ise evlilik teklifi edildiği sırada takılır. Bu sebeple sağ elin yüzük parmağına takılmıştır. Birçok evlilik teklifi yüzük seçeneklerini Aris Pırlanta adresinden bulabilirsiniz.

aris-evlilik-alyanslari-aly00747-00143-1518178557.jpg

Yüzük Severlerin Yeni Aşkı Beştaş Yüzük Tasarımlarıdır

Görkemi ve manevi önemi ile ışıldayan altın beştaş yüzük, diğer takılar arasında öne çıkan özel bir yere sahiptir. Evlilik yıldönümlerinde veya doğum günlerinde verilen en özel hediyelerden biridir. Son yıllarda aşkı simgeleyen alyanslar yerine beş taş yüzükler de kullanmayı Tercih edenler de vardır. Aris Pırlanta sitesindeki yüzükler çok beğenilmektedir. Kadınların zevkleri göz önüne alınarak üretilmişlerdir.

Bu haber toplam 5484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.