'ARTIK DAR YOLUMUZ OLMAYACAK!'

'ARTIK DAR YOLUMUZ OLMAYACAK!'

Vali Süleyman Elban, Osmaneli'nde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Köy yolları için hazırlanan iki yıllık çalışma takviminden bahseden Vali Elban, başta grup köy yolları olmak üzere yolların büyük çoğunluğunun standartlarının yükseltileceğini ifade etti. 

Köylerdeki vatandaşların mutluluk ve refahı için verimlilik temelli bir çalışma anlayışında olduklarını aktaran Elban,"Artık 6-7 metreden dar yolumuz olmayacak" ifadelerini kullandı. 

artik-dar-yolumuz-olmayacak2.jpg

Vali Süleyman Elban, Osmaneli ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.  

Vali Elban, Osmaneli Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki toplantıda, özellikle son 1 yıldan beri çok zorlu döneme girdiklerini ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan terör olaylarıyla Türkiye üzerinden ciddi oyunlar sergilendiğini kaydetti.  

İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarında şehitler verdiklerini ve yaralıların bulunduğunu anımsatan Vali Elban, ''Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bizler inanan insanlarız ve her elimizi açtığımızda memleketimiz için milletimiz için de dua ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu zor günleri de atlarız.'' dedi.  

Vali Elban, köy ve mahalle muhtarlarının sorumluluklarının bulunduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:  

''Önümüzdeki iki yıllık süre içerisinde başta grup, sonra da diğer köy yolları olmak üzere yollarımızın büyük çoğunluğunu Bitümlü Sıcak Karışımı (BSK) asfalt yapmayı planlıyoruz. Artık 6-7 metreden dar yolumuz olmayacak. Ona göre de yolun standardını da yükselteceğiz. Verimlilik temelli bir çalışmayı gerçekleştireceğiz, bütün bu çalışmalarımız vatandaşımızın mutluğu ve refahı içindir. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Köylerinizle veya mahallenizle ile ilgili talepleri yada sıkıntıları bize iletmenizi istiyorum.'' 

Muhtarların istek ve taleplerini ilettiği toplantıya, Kaymakam Edip Çakıcı, Mahalli İdareler İl Müdürü Hakkı Elmas ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum