'ARTIK SABIR TAŞI ÇATLADI!'

'ARTIK SABIR TAŞI ÇATLADI!'

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada,"Artık sabır taşı çatladı" dedi. Kendisi de emekli özel harekat polisi olan Karuk açıklama esnasında zaman zaman göz yaşlarına hakim olmakta zorlandı. 

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain terör saldırısının ardından basın toplantısı düzenledi. Partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda sert açıklamalarda bulunan Başkan Karuk, terörü ve destekçilerini sert bir dille lanetledi. 

Birlik ve beraberlik mesajları vererek açıklamasını sürdüren Karuk, Türk Milleti'nin hainlere geçit vermeyeceğini ifade etti. Karuk açıklamasını şöyle sürdürdü:

artik-sabir-tasi-catladi2.jpg

"Terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan odaklar imha edileceklerdir. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzura karşı gelen zilletin alçak taşeronlarıdır. Ülkemizin uzlaşma kulvarına girmeye başladığı günlerde karanlık ellerin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. Her Türlü Terör ve Teröristler milli vakar ve kararlılık karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif  ve yolu kalmamıştır.

79 milyon Türk vatandaşı tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacaktır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Milletimiz sorumlu, ahlaklı ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devlet ve milletinin yanında olduğunu göstermektedir ve göstermeye devam edeceklerdir. 

Duyduğumuz  derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Yüce Allaha duamız, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitne mimarlarına fırsat vermemesidir" dedi. 

Toplantıya, Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yılmaz ve İ. Zeki Uyanık ile bazı ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum