ATİKTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ATİKTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bülent Atiktürk, 8 Şubat’ta gerçekleşecek Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 'Odamıza kayıtlı her esnafımız şunu bilsin ki mesleki olsun olmasın her türlü sıkıntısında Bülent Atiktürk ve Yönetim Kurulu olarak sorunlarının çözümü için yanında olacağız.' dedi.

Adaylığı ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Atüktürk, hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler vererek şunları dile getirdi: 'Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın saygıdeğer üyeleri. 8 Şubat Perşembe günü yapılacak olan 18’inci Olağan Genel Kurulunda sizlerin de takdir edeceğini umduğum çalışma arkadaşlarımla beraber oda başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Öncelikli hedefimiz esnaflar olarak odamızın gücünü arttırmak, özgüveni yüksek kadromuzla sorunlarımızın çözümü için ilgili makamlara sesimizi duyurmak olacaktır.

Belirlediğimiz zamanlarda esnaf ziyaretleri yaparak esnafın yanında olduğumuzu ve sorunlarının takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim.

Esnafımız işletmesinde işinde çalışırken sorunlarının çözümü için biz mücadele edeceğiz.

Sosyal medya gücünü kullanarak esnafımızın müşteri potansiyelini ve hizmet kalitesini arttıracağız. Güncel gelişmelerin takipçisi olup esnafımızı da sürekli bilgilendireceğiz.

Esnaflarımızın isteği halinde esnaf ve esnaf aileleri için yöresel, kültürel ve fuar gezileri gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek esnafımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz.

Odamıza kayıtlı her esnafımız şunu bilsin ki mesleki olsun olmasın her türlü sıkıntısında Bülent ATİKTÜRK ve Yönetim Kurulu olarak sorunlarının çözümü için yanında olacağız.' dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.