AYD yönetimi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'i ziyaret etti

AYD yönetimi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir'i ziyaret etti

Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i ziyaret etti.

Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i ziyaret etti. Ziyarette yerel medyanın sorunları konuşuldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'i makamında ziyaret eden yeni seçilen AYD Yönetimi Anadolu medyasının sorunlarını aktardılar.

Ziyarette konuşan AYD Başkanı Sinan Burhan, "Yeni yönetimi ve Anadolu medyasını kabullerinden dolayı sayın Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Yerel medya olarak yetkili kurum ve kuruluşlardan beklentilerimiz var. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz." dedi. 

İsmail Özdemir yeni seçilen Anadolu yayıncılar Derneği (AYD) yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında yerel medyanın her türlü desteği hakkettiğini, sorunları yakından takip ettiklerini ifade etti. "Her zaman yerel medyanın yanındayız" diyen Özdemir, "Son yıllarda Anadolu Yayıncılar Derneği'ni ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çok başarılı işler yapıyorsunuz. Yerel medyanın güçlü bir yapıya kavuşması için bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.