AYD yönetiminden Numan Kurtulmuş'a ziyaret

AYD yönetiminden Numan Kurtulmuş'a ziyaret

AYD yönetimi, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.

Sinan Burhan'ın başkanlığını yürüttüğü ve Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal'ın yönetim kurulunda yer alarak başkan yardımcılığı görevini üstlendiği Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarette Anadolu medyası ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal ile Bilecik üzerine bir sohbet gerçekleştiren Numan Kurtulmuş, Şeyh Edebali'nin diyarı Bilecik'in mübarek topraklar olduğunu söyledi. Bilecik'teki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Kurtulmuş, Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi'nde gerçekleşen saygı nöbetinin hayata geçirilmesinin çok kıymetli olduğunu belirtti. 

yad-yonetiminden-numan-kurtulmusa-ziyaret1.jpg

Mücahid Erdal ise Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç ile Adana Valisi Süleyman Elban'ın Bilecik'te birlikte görev yaptıkları dönemde projeyi hayata geçirdiklerini anlattı. 

AK Parti teşkilatlarının yereldeki durumlarına ilişkin istişarelerde bulunulan görüşmede yerel basın üzerine istişarelerde bulunuldu.  

Sinan Burhan, burada yaptığı konuşmada, yerel medyanın artık çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu, fakat TÜRKSAT ücretleri, kamu reklamları, Basın İlan Kurumu'ndan pay ve yeni internet yasası olmak üzere birçok başlıkta beklentileri olduğunu ifade etti. 

Numan Kurtulmuş ise Anadolu medyasının zor koşullarda büyük işler başardığını belirterek, "Türkiye'nin sıkıntılı dönemlerinde Anadolu medyasının duruşunu iyi biliyoruz. Yerel medya bizim için ayrı bir önem taşıyor. Her gittiğim ilde yerel medya mensupları ile fırsat buldukça bir araya geliyorum. Anadolu Medyasının her zaman yenında yer almaya devam edeceğiz." dedi. 

yad-yonetiminden-numan-kurtulmusa-ziyaret2.jpg

Kurtulmuş ayrıca, heyette yer alan basın mensuplarının illerine ilişkin sorunlarını dinleyerek teşekkür etti. 

Ziayarete, AYD Başkanı Sinan Burhan'ın yanısıra yönetimde yer alan, Çay TV'den Hasan Yavuz Bakır, Kon TV'den Nurettin Bay, Altaş TV'den Doğan Deniz, Kanal Urfa'dan Abdurrahim Toru, Merhaba Gazetesi'nden Semra Aman Akyürek, Vitrin Haber'den Serhat Özşahin, Sakarya Gazetesi'nden Mücahid Erdal, MHA'dan Çetin Altan, Olcay Eşki ve Ahmet Karaarslan katıldı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.