Ayhan Çengel, İYİ Parti’den aday adayı oldu

Ayhan Çengel, İYİ Parti’den aday adayı oldu

Söğüt Belediyesi personellerinden ve Söğüt’ün tanınmış simalarından Ayhan Çengel, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi İYİ Parti Söğüt Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Söğüt Belediyesi personellerinden ve Söğüt’ün tanınmış simalarından Ayhan Çengel, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi İYİ Parti Söğüt Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

İYİ Parti Söğüt İlçe Başkanlığına giderek müracaatını gerçekleştiren Ayhan Çengel, burada yaptığı açıklamada, “Söğüt'ün evladı, kardeşiniz olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da güzel Söğüt'ümüze hizmet için var gücümüzle çalışacağız.” ifadesini kullandı.

ayhan-cebgel-aday-adayi-oldu1.png

Ayhan Çengel, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Ben Söğüt’te doğdum ve büyüdüm. Çocukluğum, gençliğim ve iş hayatım hep Söğüt’te geçti. Hala Söğüt Belediyesi’nde çalışıyorum. Bundan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Ben sizlerin arkadaşı, kardeşi, komşusu, abisi aynı yolları kullandığınız kardeşinizim.

İtiraf etmek gerekirse sizin karşınıza çıkma kararı kolay olmadı. Emekliliğimi hak ettim emekli olup ailemi ve kendimi güvene alabilecektim.

Ama bazı arkadaşlarım dediler ki: Söğüt de bu kadar sıkıntılar varken sen köşende huzurla oturamazsın. Sen nasıl huzurlu olabilirsin? Senin ailen sadece iki çocuğun ve eşin değil. Sen artık tüm Söğüt ün çocuğu olacaksın. Tüm Söğüt’ten sorumlusun. Senin ailen artık Söğüt ve Söğüt ün sana verdiği görevden kaçamazsın.

Bana bunları sizler söylediniz. Haklıydınız. Benim kendim için bir şey istemektense, insanların beni bir yere layık görmesi benim için çok önemli ben de üzerime düşen görevi en iyi şekil de yapmak için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti’den, Söğüt Belediyesi, Belediye Başkan aday adayı olmak için bugün itibarıyla görevimden ayrılarak istifa ediyorum.

Söğüt için bu yola çıkmış bulunuyorum ve bu yolda da tüm Söğüt halkının desteğini bekliyorum. Ben gönül kırmaya değil, gönül almaya, gönüllere girmeye geliyorum. Hizmet edilen değil hizmet eden olmak istiyorum.

Dedemiz Ertuğrulgazi, Şeyh Edebalı, Dursun Fakıh bizlere Hoşgörüyü, Bölüşmeyi, Paylaşmayı, Saygıyı ve Cesareti Öğretmişlerdir. Bende dedelerimizin bizlere vasiyetini en iyi şekilde yerine getirmeye geliyorum. “İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın”

ayhan-cebgel-aday-adayi-oldu2.png

Bugüne kadar her zaman yanımda duran İYİ Parti Söğüt İlçe Yönetim Kuruluna, üyelerimize, Gönültaşlarımıza ve bizlere değer veren hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

Söğüt'ün evladı, kardeşiniz olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da güzel Söğüt'ümüze hizmet için var gücümüzle çalışacağız.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum