AZİM ENGEL TANIMADI

AZİM ENGEL TANIMADI

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Nihat Yel, Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasındaki başarısıyla Türkiye 3.’sü oldu.

Konya’da gerçekleştirilen ve binlerce sporcunun katıldığı Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında, Nihat Yel, Türkiye 3.’lüğünü kazanarak, Bilecik’in gururu oldu.

Halter Antrenörü Caner Özteke önderliğinde çalışmalarını sürdüren Nihat Yel ve diğer sporcularımız performanslarıyla göz doldururken, Bilecik’e de yeni bir ödülü kazandırdılar.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, elde edilen başarı hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Sporcumuz Nihat Yel ve Antrenörümüz Canet Özteke’yi tebrik ediyorum. Bizleri, gerçekten önemli bir başarı elde ederek, sevindirdiler. Ben bu anlamda sporcularımızı, öğretmenlerini, ailelerini ve Bilecik Belediyesi Spor Kulübü temsilcilerini canı gönülden tebrik ediyor ve güzel başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Antrenör Caner Özteke ise başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Emin Yağcı'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile çalışmalarında kendilerine destek olan paydaşlara teşekkür etti.

azim-engel-tanimadi2.jpg

 

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum