BAHADIR ERDAL'DAN BÜYÜK BAŞARI

BAHADIR ERDAL'DAN BÜYÜK BAŞARI

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın torunu, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal’ın oğlu halter sporcusu Bahadır Erdal, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Genç sporcu, Okullararası Gençler Halter Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülüğü elde ederek madalya koleksiyonunun genişletmeyi başardı.  

BAHADIR ERDAL 85 KG KOPARMA KALDIRIŞI

Okullararası Gençler Halter Türkiye Şampiyonası, Amasya’da gerçekleştirildi. Hamit Kaplan Spor Salonu’ndaki müsabakaya ülkemizin çeşitli yerlerinden çok sayıda sporcu katıldı. Bilecik Belediye Spor Kulübü Halter branşı sporcusu ve Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Bahadır Erdal, ilimizi temsil ettiği yarışmada, 56 kilogram sıkletinde ter döktü. Erdal, koparma dalında 85, silkme de ise 100 kilo kaldırış yaparak Türkiye üçüncüsü oldu.

BAHADIR ERDAL 100 KG SİLKME KALDIRIŞI

Müsabakada dereceye giren sporculara madalyalarını Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal takdim ederken, kendi oğlunun hediyesini de kendi elleri ile vermiş oldu.

bahadir-erdaldan-buyuk-basari2.jpg

Türkiye Halter Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Orhan Boltürk ile Türkiye Halter Federasyonu MHK Başkanı Ayhan Bayhan müsabakaları yakından takip etti.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Caner Özteke önderliğinde çalışmalarını sürdüren Bahadır Erdal, elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başta hocam olmak üzere, bana her zaman destek olan aileme, Bilecik Belediyesi Spor Kulübü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim. Onların destekleri ile inşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Ülkemizin bayrağını uluslararası platformlarda dalgalandırmak istiyorum” dedi.

Başarılı sporcunun antrenörü Caner Özteke’de Bahadır Erdal’ın her geçen gün yükselen performansının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Amasya’da düzenlenen bu şampiyonanın kendileri açısından önemli bir eşik olduğunu belirten Özteke, bu eşiği başarıyla atlamanın gelecek adına büyük umutlar taşıdığını ifade etti. Antrenör Özteke, “Bahadır’ın burada elde ettiği başarının bir başka anlamı daha var. Çünkü birinci ve ikinci olan diğer sporcular Bahadır ile aynı kategoride olsalar da yaş olarak Bahadır’dan iki yaş daha büyükler. Halterda sporcular arasındaki yaş farkı çok büyük etkendir. Dolayısıyla Bahadır burada her ne kadar üçüncü de olmuş olsa aslında elde ettiği başarı üçüncülük kürsüsünün üzerindedir.

bahadir-erdaldan-buyuk-basari3.jpg

Bu vesile ile bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Yine belediyemiz spor kulübü başkanı Emin Yağcı’nın tarafımıza gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü şükranlarımızı sunarım. Ayrıca bizi her zaman motive eden ve gücümüze güç katan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız’a teşekkürlerimi bildirmek isterim” ifadelerini kullandı.

Bahadır Erdal’ın babası ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ise oğlunun başarıları ile gurur duyduğunu söyleyerek, Bilecik’in spor alanında yaptığı sıçramaların tüm kamuoyu tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti. Mehmet Erdal, oğlunun bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Antrenörü Caner Özteke’ye, okul müdürü Ayhan Mercan’a ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Belediye Spor Kulübü Başkanı Emin Yağcı’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

bahadir-erdaldan-buyuk-basari4.jpg

Erdal ayrıca Türkiye Halter Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Orhan Boltürk, Türkiye Halter Federasyonu MHK Başkanı Ayhan Bayhan ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar’a teşekkürlerini bildirdi.

Öte yandan, müsabakalar devam ederken ilimiz sporcularının elde edeceği başarıları kamuoyu ile paylaşacağız.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 10943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum