Bahadır Güler’den Bilecikspor’a destek çağrısı

Bahadır Güler’den Bilecikspor’a destek çağrısı

Geçtiğimiz günlerde Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Bahadır Güler, Bilecikspor’a 5 bin TL bağışta bulunarak destek çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Bahadır Güler, Bilecikspor’a 5 bin TL bağışta bulunarak destek çağrısında bulundu. Gerçekleştirdiği nakdi yardımla Bilecikspor’a bağış kampanyası başlattığını kaydeden Bahadır Güler, Bileciklileri kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Bahadır Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“İlimizin takımı Bilecikspor’un futbolcularının kalacak sosyal tesisleri olmadığından, takımın maçlara çıkamama riski ile karşı karşıya kaldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Bu olayın bir Bilecik sevdalısı olarak beni de derinden üzdüğünü belirtmek isterim. Bilecik ve Bilecik dışında yaşayan siyasetçi, iş adamı ve Bilecikli hemşehrilerimizin bu konuda desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Aynı zamanda devlet yetkililerinin ve Spor Bakanlığımızın da bu konuya hassasiyetle yaklaşacaklarına canı gönülden inanıyorum. Ben Bahadır Güler olarak Bilecikspor’a 5.000 TL ile bağış kampanyası başlatıyorum. Haydi Bilecik, Bilecikspor için el ele.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.