BAKAN AVCI SÖZÜNÜ TUTTU!

BAKAN AVCI SÖZÜNÜ TUTTU!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, referandum öncesi gerçekleştirdiği Bilecik ziyaretinde, İsa Sofu Türbesi ile ilgili kendisine iletilen sorunlara kayıtsız kalmadı. 

Osmangazi'nin silah arkadaşı İsa Sofu'nun Söğüt'ün Borcak Köyü'nde bulunan türbesinin tadilat yapılacağı öğrenildi. Tadilat için ihale sürecinin tamamlandığı, yakın zamanda sözleşme imzalanarak çalışmaların başlayacağı kaydedildi. Tadilat süresi ise 45 gün olarak planlanıyor.

bakan-avci-sozunu-tuttu2.png

TARİHİ REZALET GÜN YÜZÜNE ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere; Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 16 Nisan referandumu öncesi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelmişti. Durmuş Sekmen isimli vatandaşın Bakan Avcı'ya İsa Sofu Türbesi ile ilgili verdiği dosya tarihi bir rezaleti gün yüzüne çıkarmıştı. İsa Sofu Türbesi'nde yapılan define aramaları ve tahribatlarla ilgileneceğini dile getiren Bakan Avcı, konunun takipçisi olacağını söylemişti. 

DUYARLI VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Gelinen süreçte, İsa Sofu Türbesi'nin tadilat yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren duyarlı vatandaş Durmuş Sekmen Bakan Avcı'ya teşekkür etti.

bakan-avci-sozunu-tuttu3.png

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum