BAKAN SOYLU'YA ÜZERİNDE 'EVET' YAZAN KAYI BÖRKÜ HEDİYE EDİLDİ

BAKAN SOYLU'YA ÜZERİNDE 'EVET' YAZAN KAYI BÖRKÜ HEDİYE EDİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 3 Mart 2017 Cuma günü ilimizi ziyaretlerinde, Ak Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Sarmaşıklılar dernek başkanı Zeki Kayadelen’den Bakan Soylu’ya anlamlı bir hediye verildi.

Ak Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Sarmaşıklılar Dernek başkanı olan Zeki Kayadelen, üzerinde “EVET” yazan Kayı Börk’ünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hediye etti. Kayadelen hediye takdiminde, “Osmanlı’nın kurulduğu bu toprakları ziyaret eden 15 Temmuz gecesinin en kahramanlarından birisi olan Sayın İç İşleri Bakanımıza, bu toprakların ruhunu yansıtan en güzel hediyenin Kayıların lideri Ertuğrulbey’in Börk’ü olacağını düşündüm. Börk’ün üzerine de 16 Nisan’da milletimizin büyük çoğunluğunun iradesinin “EVET” yönünde olacağına inandığım için “EVET” i işlettim” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da Bilecik’in mübarek topraklar olduğunu belirterek, “Cihanşümul bir imparatorluğun doğduğu bu topraklarda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. En güzel hediyeyi de bu topraklarda almış bulunuyorum. Zeki Kayadelen arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

bakan-soyluya-uzerinde-evet-yazan-kayi-borku-hediye-edildi3.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.