BAKAN'DAN BAKICI'YA DESTEK

BAKAN'DAN BAKICI'YA DESTEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki sportif faaliyetler ile yapılacak olan yatırımları istişare etti.

Bakıcı, ilçeye yapılacak yüzme havuzu tesisi ile ilgili Bakan Osman Aşkın Bak'tan destek sözü aldı. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Bozüyük’e kazandırılan ve kazandırılacak spor tesisleri, çeşitli spor dallarında verilen eğitim çalışmaları ve Bozüyüklü sporcuların elde ettiği başarılar hakkında bilgi verdi. 

Başkan Bakıcı’yı makamında ağırlayan Bakan Bak, Bozüyük’teki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek, Başkan Bakıcı’yı tebrik etti. Bozüyük’e yapılacak Yüzme Havuzu Tesisi ile ilgili çalışmaları da istişare eden Bakan Aşkın Bak, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın ve bakanlığın desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Bakıcı “İlçemize yüzme havuzu kazandırabilmek için girişimlerimiz sürüyor. Sayın Bakanımıza çalışmalarımızı arz ettik. Ayrıca hem Bakanlığımızın hem de Belediyemizin yatırımlarını istişare etme imkânı bulduk. Kendileri Bozüyük için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. İnşallah hep birlikte Bozüyük için daha fazla hizmet ve daha fazla yatırım yapıp hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak Beyefendi’ye ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz.” dedi.

 

Bu haber toplam 2042 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum