BAKICI DESTEK SÖZÜ ALDI

BAKICI DESTEK SÖZÜ ALDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'dan türbeler için destek sözü aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Ankara temaslarında Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’dan ilçedeki türbelerin restorasyonu için destek sözü aldı.

Başkan Bakıcı, Bakan Nabi Avcı ile yaptıkları görüşmelerde belediye olarak gerekli proje çalışmalarının hazırlanması sonrasında ilçedeki Hamza Bey ve Kumral Abdal türbeleri için Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın her türlü desteye hazır olduğunu kendisine ilettiğini söyledi.

bakicisz2.jpg

Tekke Mahalle iftarında vatandaşlara hitap eden Başkan Bakıcı, Bakan Avcı ile yaptıkları görüşmeyi vatandaşlarla paylaştı. Başkan Bakıcı, “Tekke Mahallemiz için önemli bir konudaki müjdeyi de buradan vermek istiyorum. Oda mahallemize manevi anlamda değer katan Hamza Bey Türbemiz’dir. Sayın Bakanımız Nabi AVCI ile yaptığımız görüşmelerde Bakanımız bize, türbenin restorasyonu ve ziyarete açılması için düzenleme yapılmasına destek vereceklerini belirtti. Biz belediye olarak gerekli proje çalışmalarını hazırlayıp Bakanlığımıza ilettiğimizde her iki türbemizin restorasyonu en güzel şekilde yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Hamza Bey türbemiz vatandaşlarımızın ziyaretine açılacak ” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum