BAKICI KENTİ KENETLİYOR

BAKICI KENTİ KENETLİYOR

Bozüyük'te, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı önderliğinde, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlıkları işbirliğinde alışveriş kampanyası başlatıldı. Kampanya, ilçeyi birbirine kenetlerken,"Bozüyük'te kazanıyoruz, Bozüyük'te harcıyoruz" sloganıyla ilçeye ekonomik hareketlilik kazandırılmak isteniyor.

Belediye, TSO ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan yapılan ortak açıklamada,"Ne Eskişehir! Ne Bursa! Etrafta arama. Tüm alışverişlerinizde esnafımız burada. Bozüyük’ten alalım, Bozüyük’ten satalım, şehrimize değer katalım" ifadelerine yer verildi.

kent2.jpg

Bozüyük'te, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı önderliğinde, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlıkları işbirliğinde alışveriş kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın duyuru çalışmalarına başlanırken bu konuda ilgili kurumlar tarafından ortak bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Coğrafi olarak Bursa-Eskişehir gibi büyük yerleşim noktalarına yakın olmamız büyük avantaj olmasına rağmen bu avantaj bazen İlçemiz ekonomisini olumsuz da etkiliyor. Vatandaşlarımız çevre illerden alışverişlerini yapıyor. Bu olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımız arasında bir farkındalık yaratabilmek amacıyla şehrimizde ekonomik hareketliliğe katkı sağlamak, alışverişi canlandırmak ve yine çevre illerden temin edilen birçok ürün ve hizmetin çok daha kolay ve hızlı olarak şehrimizden de karşılanabileceğine dikkat çekmek istedik. Belediye Başkanımız ve İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ile birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda da bu farkındalığı oluşturabilmek adına diyoruz ki; “Ne Eskişehir – Ne Bursa etrafta arama tüm alışverişlerinizde esnafımız burada!” “Bozüyük’ten alalım / Bozüyük’ten satalım şehrimize değer katalım! Bozüyük’te kazanıyoruz, Bozüyük’te harcıyoruz.” Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya kampanyamıza verdikleri destek sebebi ile teşekkür eder, bol alışverişli, bereketli, hayırlı ramazanlar dileriz” denildi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum