BAKICI YEŞİLKENT'TE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

BAKICI YEŞİLKENT'TE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Bozüyük Belediyesi tarafından Yeşilkent Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak mahallenin çehresini değiştiren Fatih Sultan Mehmet Parkı görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. 

Protokol konuşmalarının ardından düzenlenen konserde sahne alan Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Mustafa Ceceli binlerce Bozüyük’lüye unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katalım nedeniyle zaman zaman araç trafiği kilitlenme noktasına geldi. 

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Yeşilkent mahallesine kazandırdığı bu eşsiz şaheser ile mahalle sakinlerinin gönlünü fethetti. Başkan Bakıcı, Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın yerel ve genel idare birlikteliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi. 

bakici-yesilkentte-gonulleri-fethetti.jpg

Programda ilk olarak protokol mensupları tarafından parkın girişinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Heykeli’nin açılışı yapıldı. Ardından müzikli ve dekoratif ışıklı havuzda izleyenlere doyumsuz bir seyir sunan müzikle suyun dansı gösterisi yapıldı. Havuzdaki müzikli ışık oyunları hayranlıkla izlenirken devamında anfi tiyatrodaki konser alanına geçildi. Tüm izleyenlerin içini titreten ve ilgi ile izlenen Mehter Konseri’nin ardından Bozüyük Belediyesi Halk Oyunları ekibi çeşitli yörelere ait sergiledikleri oyunlar ile keyifli anlar yaşattı.

Mahalle Muhtarı Hayati Çil yaptığı konuşmada göreve başladığı günden bu yana Yeşilköy konumunda bulunan mahallesini hizmetleriyle Yeşilkent statüsü kazandırdığı için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti.

Gösterilerin tamamlanmasının ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, konuklarını selamladıktan sonra “İstanbul mutlaka fethedilecektir, Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, o ordu ne güzel ordudur” diyen peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş Fatih Sultan Mehmet’in adını verdiğimiz ilçemizin en büyük parkının açılışına hoş geldiniz” diyerek Bozüyük’te gerçekleştirilen yatırımları ve projelerini hazırlanan slayt eşliğinde izleyicilere anlattı. 2016 yılı içerisinde hayata geçirilen; Evde bakım hizmeti, Osmangazi Parkı, Sevgi Yolu, yeni Nikah Salonu, Konya turları, Yediler Mahalle Konağı ve Çarşı Mahalle Konağı, okullara yapılan sentetik sahalar, Bilecik ilinde bir ilk olan 3D Teknoloji sınıfı projelerini anlatan Başkan Bakıcı daha sonra, 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projelerini anlattı. Manişar Parkı, Yediler Parkı, yeni kapalı pazar, 2 adet tenis kortu, yeni bir sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve Akpınar Mahalle Konağı hakkında bilgi verdi. Başkan Bakıcı verdiği sözleri yerine getiren bir Belediye olduklarının vurgulayarak sözlerine Fatih Sultan Mehmet’in ‘bizler toprakları değil gönülleri feth etmeye geldik’ sözü ile son verdi. Ardından söz alan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bozüyük’te çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu güzel alanı Bozüyük halkına kazandırmış olması ve düzenlenen Mustafa Ceceli konserinde siz vatandaşlarımızın keyifli zamanlar geçirmenizi diliyorum. AK Parti olarak bizler yerelden genele sürekli bir fikir alışverişi içerinde çalışan bir parti olarak her zaman muhtarlardan belediye başkanlarımıza onların yanındayız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak konuşan Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar “Bir Yeşilkent Mahallesi sakini olarak yapılan bu park için Bozüyük Belediye Başkanına teşekkür ederim. Bu park ile başlı başına kocaman bir sosyal alan kazandırılmış oldu. Çalışmalarında kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyorum, hepinize iyi eğlenceler” dedi.

Konuşmaların ardından tüm protokol üyeleri sahneye gelerek parkın açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrasında tüm konukların heyecanla beklediği an geldi ve Mustafa Ceceli muhteşem orkestrası ve sahne showları ile hayranlarıyla buluştu. Ceceli sevilen şarkılarını Bozüyüklü hayranları ile hep bir ağızdan söyledi. Eğlenceli sahne gösterileri klavye showu ve hareketli performansı ile izleyenlere harika bir konser keyfi veren Mustafa Ceceli’ye Bozüyük Belediye Başkanı tarafından üzerinde Metristepe Zafer Anıtı’nın bulunduğu bir plaket takdim edildi. Şarkılarını ara vermeden söyleyen Mustafa Ceceli 2 saat boyunca sahnede kalarak hareketli şarkıları ile coştururken romantik şarkıları ile de duygusal anlar yaşattı. Konsere katılan tüm konukların telefonlarıyla yaptığı ışık showu ile muhteşem görüntülerin ortaya çıktığı konser sonrasında Mustafa Ceceli“Bozüyük’te konser vermek benim için çok güzel bir duyguydu. Tekrar buluşmak dileğiyle Bozüyük” diyerek sahneden ayrıldı. Konser sonrasında Fatih Sultan Mehmet havuzunda ışık show ve havai fişek gösterisi yapılarak düzenlenen açılış etkinliği sona erdi. Bozüyük unutulmaz bir konser akşamı geçirirken geride güzel görüntüler ve muhteşem darbuka ve davul showları ile Mustafa Ceceli şarkıları kaldı.

Bozüyük’ün en büyük parklarından biri olan ve Yeşilkent Mahallesi’nde yapılan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, eski Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, eski Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3238 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum