Bakkalcıoğlu: "Ne çaldım ne de çaldırdım"

Bakkalcıoğlu: "Ne çaldım ne de çaldırdım"

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Bozüyük Cumhuriyet Meydanı'nda miting gerçekleştirildi.

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Bozüyük Cumhuriyet Meydanı'nda miting gerçekleştirildi.

dsc-0237.jpg

Miting öncesinde Şeyh Samil Parkı'nda toplanan vatandaşlar gerçekleştirilen yürüyüşle Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Mitinge mevcut Bozüyük Belediye Başkanı ve CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, CHP İl genel meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc-0264.jpg

Mitingte söz alan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Bakkalcıoğlu'na çalışmaları için teşekkür ederken, İstanbul, Ankara başta olmak üzere Bilecik'te de iddialı olduklarını söyledi.
Vekil Tüzün'ün ardından konuşma gerçekleştiren mevcut başkan ve CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Bozüyük'te son 35 yılın 15'inde belediye başkanı olarak görevde bulunduğunu belirtirken "Önceki dönemlerimde yaptıklarım ortada. 99'da bir nokta koyduk. Benden sonra gelen başkanlar bir şeyler yapmışlar. Yapılmadı diyemem. Mahalle konakları, kapalı pazar, otogar yapılmış. Ama çıkıp da "Bakkalcıoğlu bir çivi çakmadı" diyorlar. Bunu nasıl diyebiliyorlar hayret ediyorum. 2019'da görev tekrar bize düştü.

dsc-0302.jpg

Son beş yılda 4 Eylül Mahallesi'nden Yeşilkent'e, Yeşilkent'ten İçköy'e 3 tane dev sosyal tesis yaptık. Kızıltepe'ye bir depo yaptık. Tekke mahalle ile çarşı mahallenin üst kesimleri 30 yıldır su sıkıntısı çekiyordu. O depo ile su sıkıtısı bitti. Saraycık Yolu Kavşağını çözdük. Bunlara ben proje demiyorum. Bunlar belediyenin yapması gereken görevlerdir. Belediyenin projeler üretmesi lazım. Bozüyük Belediyesi olarak ilk kreşi biz açtık. Mahallelerimize bu kreşi çoğaltarak yayacağız. Eski hal binasının bulunduğu yere iki katlı otopark yaptık. Üzerine iki katlı güzel mekanları yaptık. İnsanlarımız oradan geçerken eğleniyorlar, oturuyorlar, gün geçiriyorlar. Arkasına sinema salonu ve gençlik merkezini yapacağız. Bu dönem 320 dönüm Bozpark'ı yapacağız. Üst geçit köprüsünü yapacağız. Yeni Küçük Sanayiyi de yapacağız. Büyük bir kongre merkezi de yapacağız. Ben 2019'da başkan olduğumda belediyenin yıllık geliri 80 milyon liraydı. 24 milyon lira borçla aldık. Onu kapattık. Bu dediklerimin hepsini yaptık. Hiçbir bankaya borçlanmadık, halkın bütçesini borçlandırmadık. Hepsini Bozüyüklülerin gelirleyle yaptık. Bunu yaparken, bir kuruşu bile harcarken titiz davranarak yaptım. Ben mütevazı yaşıyorum. Benim büyük şirketlerim, firmalarım yok. Benim arkamda dostlarım var. Benim kalbimde sizler varsınız. Bütün bunları yaparken ne yedim ne yedirdim. Ne çaldım ne de çaldırdım. İşte böyle başardık." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-30-at-14-26-39.jpeg

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.