BAŞARILI HALTERCİ, OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNE SEÇİLDİ

BAŞARILI HALTERCİ, OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNE SEÇİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren başarılı halterci Edanur Kovucu, Konya’da düzenlenen Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda yaptığı başarılı kaldırışlarla 2020 Olimpiyatlarına hazırlık amacıyla Konya’da kurulan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)’ne davet edildi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik için gurur kaynağı olan başarılı haltercinin 2014 yılından beri yapmış olduğu düzenli antrenmanlar sayesinde olimpiyat hazırlık seviyesi olan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edilerek birçok sporcunun hayalini kurduğu bir noktaya geldiğini belirtti. 
MÜDÜR YILDIZ'DAN ANTRENÖR ÖZTEKE'YE TEBRİK
Müdür Yıldız, olimpiyatlarda ülkemizi temsil etme hayalinin bir sporcu için büyük önem taşıdığını ifade ederek,"Başarılı haltercimizin bu seviyelere gelebilmesinde büyük emeği olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Antrenörü Caner Özteke’yi böyle başarılı bir halterci yetiştirdiği için tebrik ediyorum. Aynı başarıları diğer haltercilerimiz içinde göstereceğine olan inancım tam" dedi. 
ve aynı başarıları diğer Haltercilerimiz içinde göstereceğine inandığını söyleyerek tebrik etti. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum