BAŞBAKAN´DAN ELDEMİR´E TAM NOT

BAŞBAKAN´DAN ELDEMİR´E TAM NOT

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin milletvekillerini devamsızlık konusunda uyardı. Davutoğlu, kapalı grup toplantısında hangi milletvekilinin kaç oylamaya ve yoklamaya katıldığını bildiğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin milletvekillerini devamsızlık konusunda uyardı. Davutoğlu, kapalı grup toplantısında hangi milletvekilinin kaç oylamaya ve yoklamaya katıldığını bildiğini söyledi. Meclis Başkanı hariç 316 milletvekilinden sadece 7'sinin meclis açıldığından bu yana yapılan tüm oylama ve yoklamalara katıldığını belirten Davutoğlu, bu 7 ismi teker teker okudu. Davutoğlu'nun okuduğu 7 isim arasında Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'de yer aldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin milletvekillerini devamsızlık konusunda uyardı. Partinin kapalı grup toplantısında Davutoğlu, isim isim sayarak milletvekillerinin kaç oylama ve yoklamaya katıldığının elinde olduğunu gösterdi. Meclis Başkanı hariç 316 milletvekilinden sadece 7'sinin Meclis açıldığından bu yana yapılan tüm oylama ve yoklamalara katıldığını belirtti.
Davutoğlu'nun örnek gösterdiği vekiller arasında Halil Eldemir'in yanı sıra Adana milletvekili Tamer Dağlı, İstanbul milletvekili Haydar Ali Yıldız, İstanbul milletvekili Hasan Sert, Kahramanmaraş milletvekili Veysi Kaynak, Muğla milletvekili Nihat Öztürk, Trabzon milletvekili Muhammet Balta'da yer aldı.
Bu 7 ismin dışında, Ahmet Gündoğdu, Jülide Sarıeroğlu, Tülay Kaynarca, Recep Uncuoğlu, Ayşe Sula Köseoğlu, Ramazan Can, Murat Alparslan, Abdurrahman Öz, Salih Fırat, Ayşe Keşir, Cihan Pektaş, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu ve İsmet Uçma Meclis çalışmalarına düzenli katılan isimler arasında sayıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.