BAŞHEKİM DEĞİŞTİ

BAŞHEKİM DEĞİŞTİ

Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Acil Tıp Hekimi Uzm. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin atandı. 

Son bir yıldır Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapan Uz. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin, Uzm. Dr. Nurşen Gürsoy’un görevden ayrılması sonrasında yeni hastane yöneticisi olarak görevlendirildi. Ayrıca Bozüyük’te uzun yıllardır sağlık alanında görev yapan Aile Hekimi Selahattin Feza Özdemir’in de başhekim yardımcısı olarak görevlendirildiği belirtildi.

Yeni Başhekim Uz. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin, verilen görevi layığıyla yerine getirmek için mesai arkadaşlarıyla birlikte mücadele edeceklerini söyledi. Sağlık hizmeti verirken öncelikli hedeflerinin insan haklarına saygılı, hasta ve çalışan memnuniyetini en yüksek düzeyde tutmak olacağını kaydeden Uzm. Dr. Zeytin, ”Başhekim olarak atanmış olduğum Bozüyük Devlet Hastanesi’nde amacımız; eğitimli ve konusunda uzman personel ile zamanında, güvenilir, doğru teşhis, tedavi ve bakım hizmetleri sunmayı ve sürekli gelişen kalite yönetim sistemi şartlarına uygun sağlık hizmeti vermeyi amaçlayan bir hizmet sunmaktır. Hastalarımıza sağlık hizmeti sunarken de insan haklarına saygılı, hasta ve çalışan memnuniyetini en yüksek düzeyde tutma gayreti içinde olacağız” dedi.

Aslen Afyonkarahisarlı olan Acil Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak mezun olan Uzm. Dr. Zeytin, 2005 - 2010 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Acil Tıp Uzmanlığı ihtisasını bitirdi. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanesinde uzman hekim ve acil servis sorumlu hekimliği görevlerinde bulundu. 2017 yılının başından itibaren Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. Acil Tıp konusunda travma ve acil ultrasonografi eğitmenliği de yapan Uzm. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.