BAŞKAN BAKICI 'EVET' DEDİ

BAŞKAN BAKICI 'EVET' DEDİ

Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda 339 oyla kabul edilmesinin ardından başlayan referandum sürecinde, anayasa değişikliğini destekleyen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI videolu referandum kampanyasına katılarak, referandumda “evet” diyeceğini beyan ettiği ve engelli bir gence “Ömer kardeşim sen de var mısın? diyerek yönelttiği sorusuna “evet” yanıtını aldı.

Sosyal medyada yaygın olarak devam eden ve referanduma evet için hazırlanan “evet, ben de varım” video kampanyasına katılan binlerce kişi “evet” dedikleri videolarını sosyal medya aracılığıyla paylaşıyor. “Evet” kampanyası kervanına katılanlar arasındaki yerini alan  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da hazırlanan “evet” videosunda 21 yaşındaki cam kemiği hastası Ömer Uçaş’a “Koalisyon kavgalarına, ekonomik krizlere son verecek ve millet iradesinin önündeki engelleri kaldıracak referandum da bende varım, evet diyorum. Ömer kardeşim sen de var mısın?” diyerek videolu davet gönderdi. Bu mesajı alan engelli genç de Başkan Bakıcı’ya cevabını yine video ile ileterek “Değerli Başkanım Fatih Bakıcı, davetini aldım. Milletimin, devletimizin bu kutlu yürüyüşünde; büyüyen ve gelişen Türkiye için, ben de varım” dedi.

Toplumun her kesiminden büyük destek gören “evet” kampanyasına katılanlar çektikleri videolar ile neden evet dediklerini özgürce kamuoyu ile paylaşıyor. Bu videolarda vatandaşlar koalisyon hükümetlerinin ekonomiyi bozarak krizlere neden olması, terörün bitirilmesi, işsizliğin sona ermesi, siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanması, 2023 hedeflerine refah bir şekilde ulaşılması için, yargıdaki çift başlılığın kaldırılması, asker yada sivil herkesin adil bir şekilde yargılanması için, dinini yaşamak isteyen büyük bir çoğunluğun ‘gerici’, ‘yobaz’, ‘çağdışı’ diye adlandırılmasını önlemek için, Cumhurbaşkanının her türlü eylem ve işlemlerine karşı istisnasız yargı yolu açıldığı için, Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanları TBMM’nin milletvekilleri tarafından denetleneceği için, Güçlü bir Türkiye için “evet” dediklerini ifade ediyor.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum