BAŞKAN BAKICI VE AK KADINLAR'DAN ASKERLERE MORAL

BAŞKAN BAKICI VE AK KADINLAR'DAN ASKERLERE MORAL

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Garnizon Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerleri ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk olarak ilçe Garnizon Komutanlığını ziyaret etti. Başkan Bakıcı ve beraberindekiler burada Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç ve eşi tarafından karşılandı. Komutanlıkta yapılan sohbetin ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler askerlerle görüşerek her birine hayırlı teskereler dilediler. Binbaşı Alper Koç bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 15 Temmuz’da yaşananlar ile ilgili olarak kısa bir konuşma yaptı. 

1-166.jpg

Binbaşı Alper Koç konuşmasında “Doğulusuyla, batılısıyla, kürdüyle, lazıyla, sağcısıyla solcusuyla, hiçbir parti gözetmeden tüm ülkemizin vatandaşları ellerine bayraklarını aldı, tankın önüne geçti. Tüm dünya ülkemizin bölünemeyeceğini, dış güçlerin oyununa gelmeyeceğimizi, herkes gördü. Özellikle doğu illerinde bile insanlarımızın bayrağı alıp çıkmasını, hiç böyle olacağını tahmin etmiyorlardı.  Ve silahlı kuvvetlerimizin arkasında böyle bir Türk halkının olduğunu görmekte bizleri mutlu etti. Bundan sonra seve seve daha güzel savaşa atılırız. Terörle mücadelemiz bundan sonra inşallah daha ciddi olacak. Her şeyde bir hayır vardır derler. Bu hainleri de içimizden ayıkladıktan sonra inşallah ülkemiz daha da ilerleyecek, terörle mücadelemiz daha iyi olacak, komşularımızla ilişkilerimiz daha iyi olacak, inşallah daha hayırlı işlere vesile olacak. Bu olaylar sırasında şehit olanlara bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilere de acil şifalar diliyorum” dedi. 

2-156.jpg

Ardından askerlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise “Bizim devletimize sahip çıkan, birlikte hareket eden, güvenlik güçlerinin yanında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Türkiye’de yaşayan insanlar olarak bu üzücü olay bizim birbirimize kenetlenmemize bir sebeptir. Askerimizin morali yerine gelsin diye bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sizler vatanına milletine sahip çıkan insanlar olarak, bu şer odaklı insanların bizden olmadığını, bizim de her zaman askerimizin yanında olduğumuzu gösterelim istedik. Sağ olsun hanımlarımız el işi dediğimiz, anne lezzeti dediğimiz ürünleri sizler için yaptılar. Ben onlara sizler adına teşekkür etmek istiyorum” dedi. Konuşmaların bitiminde Başkan BAKICI ve beraberindekiler öğle yemeğini askerlerle birlikte sohbet ederek yerken AK Parti Kadın Kolları da yanlarında getirdikleri ev yemeklerini askerlere ikram etti.

Programın devamında Başkan Bakıcı ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Burada da İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can ve eşi tarafından karşılanan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler yurdun çeşitli yerlerinden gelen ve vatani görevini yapmakta olan askerler ile görüşerek sohbet etti. Buradaki askerlere de AK Parti Kadın Kolları tarafından ev yapımı yiyecekler ikram edildi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum