BAŞKAN BAKICI’DAN GÜVENLİK TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN BAKICI’DAN GÜVENLİK TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, meclis üyeleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret ederek bu zorlu süreçte milletinin, devletinin yanında dik duran polis teşkilatı ilçe jandarma komutanlığı teşkilatına teşekkürlerini iletti.

1-157.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Hayrettin Eldemir, Belediye Meclis Üyeleri Veysel Kılıç, Mehmet Doğan Tunç ve Kemal Turgut, ile birlikte ilçe emniyet ve Jandarma teşkilatını teşekkür etti.

2-146.jpg

Burada ilk olarak Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can ile görüşen Başkan Bakıcı; “Memleketimizin içinden geçtiği bu zor süreçte duruşunuzdan ve devletinize, milletinize bağlı kaldığınızdan dolayı sizlere şahsım ve Bozüyük halkı adına teşekkür ederim” dedi. Binbaşı Can’da Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekilerin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bozüyük’te darbe girişimine karşı gösterilen birlik ve beraberlik ortamı için tüm Bozüyük halkına ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Bu zor süreci milletimiz olarak aşacağız” dedi. Diğer subaylar ve askerler ile de görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekiler Jandarma Komutanlığı bahçesinde bir süre kalarak bundan sonra atılacak adımlar ve alınması gereken önlemler hakkında görüştü. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner nezdinde tüm emniyet çalışanlarına bu zorlu süreçte milletinin, devletinin yanında yer alarak dik bir duruş sergiledikleri için teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaşanan süreçte sağduyulu hareket eden ve desteğini esirgemeyen Bozüyük halkına teşekkür etti. Hakkı Güner, “Bu zorlu süreçte bizlere ve demokrasiye sahip çıkmaları noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız ve halkımızın güvenlik güçlerinin yanında olması bizlere güç vermiştir” dedi. Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.