BAŞKAN CAN BASINLA BULUŞTU

BAŞKAN CAN BASINLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Nihat Can, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi’nde gerçekleşen kahvaltıya ilimizde görev yapan basın mensupları katıldı. Gazetemiz Muhabiri Ahmet Meşe ile Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal’da kahvaltıda yer aldı. 

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Nihat Can, burada yaptığı açıklamada, basın mensuplarının oldukça meşakkatli bir görevi yerine getirdiklerine dikkat çekti. Belediye hizmetlerinin kamuoyuna aktarılmasında basının büyük pay sahibi olduğunu ifade eden Başkan Can, “Hizmetlerimizi ve yaptıklarımızı halka aktardığınız gibi elbette eksik taraflarımızı da bizlere yansıtıyorsunuz. Emekleriniz için teşekkür ederim” dedi. 

Basın mensuplarıyla dönem dönem bir araya gelmek istediklerini kaydeden Başkan Can, basın mensuplarının değerlendirmelerinin kendisi için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

BASIN MENSUPLARINA ÜCRETSİZ OTOPARK

Başkan Can ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından Türk Telekom karşısında yapılan katlı otoparkın basın mensuplarına ücretsiz olacağını duyurdu. Başkan Can, “Basın mensupları kartlarını göstererek ücretsiz park edebilirler” ifadesini kullandı. 

Belediye Başkanı Nihat Can’ın basın mensuplarını ağırladığı kahvaltı programı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

baskan-can-kahvalti.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1654 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum