BAŞKAN, KABUĞUNA SIĞMIYOR

BAŞKAN, KABUĞUNA SIĞMIYOR

Belediye Başkanı Selim Yağcı, il merkezinde gerçekleştirdiği çalışmaların yanısıra Bilecik’in tamamının nabzını tutmaya devam ediyor. Dönem dönem ilçe, belde ve köylere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yağcı vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. 

Yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirdiği projeler ile adeta kabuğuna sığmayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimiz ilçe ve belde belediyeleriyle diyalog halinde olmayı misyon edinirken, ilimizin tamamını kucaklayan bir vizyon sergiliyor. 

Bu bağlamda, AK Parti’nin Söğüt ve İnhisar ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Yağcı, partililer ile bir araya geldi.

1-441.jpg

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve AK Parti İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten'i ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirdiği ziyaret hakkında; ''Ertuğrul Ocağı Söğüt ilçemizde çok değerli AK Parti teşkilatımızın mensupları ile bir araya geldik. Partimizin İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve ve İlçe Yönetimi ile hasbihal ettik, gündeme dair konulara ilişkin istişarelerde bulunduk. 

Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Mesut İpekçi ve bu yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

2-443.jpg  

Daha sonra AK Partimizin İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten Bey ve yönetimini ziyarette bulunduk. İlçe Başkanımız Osman İşleten ve bu yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin.'' ifadelerini kullandı.

3-332.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum