BAŞKAN KÜPLÜ'DE NABIZ YOKLADI

BAŞKAN KÜPLÜ'DE NABIZ YOKLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye mücavir alanını genişleterek ilimizin gelişim potansiyelini artırmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Pelitözü’nün belediyeye bağlanarak mahalle olmasının ardından Gülümbe’de temaslarını yoğunlaştıran Başkan Yağcı son olarak Küplü Köyü’nde nabız yokladı. 

Küplü Köyü sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yağcı, köy halkı ile istişarelerde bulundu. Küplü’nün Bilecik’in bir mahallesi olması için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Yağcı, misafirperverliklerinden ötürü vatandaşlara teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Küplü’de gerçekleştirilen toplantıya ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

“Küplü Köyümüzde değerli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Şehrimizin genişlemesi, gelişmesi noktasında şehrin mahallesi olmasına ve imar kapsamına girmesine ilişkin olarak Küplü Köyümüzde ikamet eden kıymetli hemşehrilerimiz ile önemli istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve konuya yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah Küplü Köyümüz şehrimizin yeni bir mahallesi olarak gelecekte şehrimizin gelişimi ve büyümesine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

baskan-kuplude-nabiz-yokladi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum