BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI ANLATTI

BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede devam eden ve yapılması planlanan bazı çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İlçede doğalgazın bulunmadığı İstasyon altı, Beşevler, TOKİ ve Camikebir mahallesinin bir kısmına doğalgaz getirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Şahin, bahsi geçen bölgelerde Eylül ayı sonu veya Ekim ayının başlarında doğalgaz çalışmalarının başlayacağını açıkladı. 

İçmeler'in elektrik sorununun yakın zamanda çözüleceğini kaydeden Başkan Şahin şöyle devam etti:

"2 ay içerisinde bu problemi de çözerek İçmelere Elektrik getireceğiz ve Osmaneli Turizmine büyük katkılar sağlayacak olan İçmeleri tam kapasite faaliyete geçireceğiz. Yine 2 ay içerisinde ilçemizde ulusal düzeyde bir sempozyum olacaktır. Bu sempozyuma yaklaşık 300 kişi katılacaktır. İstemeleri halinde katılımcıları içmelerde ki tesislerimizde ağırlayabileceğiz. 

Hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Beyi de ziyaret ettik. Gerek Milli Eğitim Bakanlığı döneminde gerekse şimdiki bakanlığı ile ilimize ve ilçemize büyük katkılar sağlamaktadır. İmam Hatip Okulu yapılmaktadır. Balabal İlkokulunun arka kısmaına yeni bir okul binası inşaa edilecektir. Anadolu Lisesi yanındaki arsaya Kız Öğrenci Yurdu yapılacaktır. Osmaneli Milli Eğitimde zorunlu hizmet alanına girmiştir. Gelen öğretmenlerimiz 7 yıl burada görev yapacaklardır. Osmaneli’nin bundan sonra Öğretmen sıkıntısı olmayacağı gibi, eğitim kalitesi de artacaktır. 

Osmaneli ilçemizde 2016 yıl sonuna kadar bütün yollar bitecektir. Otogar ve benzin istasyonunu beraber bitireceğiz. O alanı açmak için çok çaba sarf ettik. Dağları devirdik. Aynı alana 20 dükkanlı hal binasını da yapacağız. Hal binasının 12 dükkanına  şimdiden alıcılar başvurdular. Geri kalan 8 dükkanı da satacağız” dedi.

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum