BAŞKAN ŞAHİN´DEN BELGELİ CEVAP

BAŞKAN ŞAHİN´DEN BELGELİ CEVAP

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur´un açıklamalarına cevap verdi.

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur'un açıklamalarına cevap verdi.

Orhan Uğur'un Bursa'yı İstanbul, Ankara ve Bilecik'e bağlayacak olan hızlı tren hattının Osmaneli'nden İstanbul – Ankara hattına bağlanacak proje üzerinden yaptığı eleştirilere belgeleriyle cevap veren Başkan Şahin,"Hızlı tren Yenişehir-Osmaneli hattı güzergahı için çalışmalar devam ediyor" dedi.

/resimler/2016-3/3/1555118658595.jpg

 

TCDD ile Osmaneli Belediyesi arasındaki yazışmaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Şahin," Yenişehir- Osmaneli hızlı tren hattı halen gündemde olan ve proje çalışmalarının son aşamaya geldiği tercih edilen güzergahtır.Bu hattın diğer alternatiflere göre daha avantajlı olduğu görülmektedir.Osmaneli'ye olacak her yatırımı takip ettiğimizi halkımız bilmektedir" ifadelerini kullandı.

MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur'un eleştirilerini saygıyla karşıladığını kaydeden Başkan Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"TCDD Proje Müdürlüğünün 26.11.2015 yazısında Etüd-Proje-Fizibilite İşleri'ni 01.10.2015 tarihli ihale ile UBM Uluslararsı Birleşmiş Müşavirlik Hizmetleri A.Ş.'ye ihale ettiği bilgisi tarafımıza verilmiştir. UMB AŞ 24.02.2016 tarihli yazısı ile Osmaneli- Yenişehir hızlı tren hattı için Etüd-Proje-Fizibilite İşleri ne başlayacağını Osmaneli Belediyesi'ne bildirmiştir.

Yenişehir-Osmaneli hızlı tren hattı için Belediyemizce ve AKParti ilçe ve il yönetimince, il genel meclisi üyemiz, il genel meclisi başkanımızla ve de milletvekilimizce her türlü çalışma yapılmaktadır. Basında yer alan bazı açıklamalar ve demeçlerle farklı anlamların çıkarıldığını görmekteyiz. Bunları konunun güncel ve önemli olması nedeniyle doğal ve saygı ile karşılamak durumundayız.

Yenişehir-Osmaneli hızlı tren hattı için değişik alternatiflerin gündeme gelmesi nedeniyle gecikmeler olmuştur. Şu anda Yenişehir-Osmaneli ve Yenişehir - Bozüyük hatları için çalışmalar devam etmektedir.

Yenişehir- Osmaneli hızlı tren hattı halen gündemde olan ve proje çalışmalarının son aşamaya geldiği tercih edilen güzergahtır.Bu hattın diğer alternatiflere göre daha avantajlı olduğu görülmektedir.Osmaneli ye olacak her yatırımı takip ettiğimizi halkımız bilmektedir.

Yakın bir gelecekte Yenişehir-Osmaneli hattının açılmasına yönelik çalışmalara Osmaneli Belediyesi ve partimiz gereken ilgiyi göstermekte olup, bu hattımız ile ilgili çalışmalar hızla devam etmektedir. İhaleyi alan UBM A.Ş.'ye her türlü desteği vermekteyiz" dedi.  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.