BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları'' kapsamında düzenlenen ''Polis'' konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 9 öğrenciye vermiş olduğu bisiklet sözünü yerine getirerek, onları sevindirdi.
Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları'' kapsamında düzenlenen ''Polis'' konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren 9 öğrenciye bisiklet sözü veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, verdiği sözü yerine getirerek, onları bisikletler ile ödüllendirdi.
Buna göre; Resim dalında dereceye giren 700. Yıl İlkokulu 1 C sınıfı öğrencisi Şeyma Şimşek, Ertuğrulgazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi İdil Şentürk ve Ertuğrulgazi İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Aslınur Tavşan ile;
Şiir dalında dereceye giren Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu 7 B sınıfı öğrencisi Muhammet Enes Dursun, 700. Yıl Ortaokulu 7 A sınıfı öğrencisi Merve Dilara Altınay ve TOKİ Ortaokulu 7 C sınıfı öğrencisi Ahmet Erdem Baycan ve
Kompozisyon dalında, Hayme Ana Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 11 C sınıf öğrencisi Emine Genç, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10 A sınıf öğrencisi Büşra Asude Yeke ve Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 C sınıfı öğrencisi Nurcan Doğru'ya, Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından bisiklet hediye edildi.
Eğitime ve çocuklara yönelik birçok çalışmayı yakından takip eden ve katkı sunan Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın bisiklet hediyesi, çocuklar ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 3367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum