Başkan V. Subaşı konuşmacı olarak katıldı

Başkan V. Subaşı konuşmacı olarak katıldı

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Adana'da düzenlenen II. Çukurova Kadın Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer aldı.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Adana'da düzenlenen II. Çukurova Kadın Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer aldı.

melek-mizrak-subasi1-001.jpg

Zirvede Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan V. Subaşı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; ‘’Mersin’de düzenlenen II. Çukurova Kadın Zirvesine Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Unesco Hatay Gastronomi Evi Direktörü İpek Aslan ve yönetici Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz ile birlikte konuk olarak katıldım. Kadınların siyasi ve toplumsal yaşamdaki yeri ile başarılarını vurgulayan bu önemli etkinlikte, belediyemizin kadınları güçlendirmeye yönelik vizyonunu ve projelerini paylaştık’’ ifadelerini kullandı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Unesco Hatay Gastronomi Evi Direktörü İpek Aslan ve yönetici Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz’ın katıldığı zirvede konuşan Başkan V. Subaşı, kadın belediye başkanı olarak bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Başkan V. Subaşı Mersin’deki ziyaretleri kapsamında Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan tesisleri ziyaret ederek, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’ten bilgiler aldı.

melek-mizrak-subasi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.