Başkan V. Subaşı'ndan Bilecikspor'a tam destek

Başkan V. Subaşı'ndan Bilecikspor'a tam destek

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ortak basın açıklaması düzenledi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ortak basın açıklaması düzenledi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen basın açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları verilirken destek çağrısında bulunuldu.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecikspor’a bugüne dek olduğu gibi yine destek vermeye devam edeceklerini belirterek tüm kenti destek olmaya davet etti. Başkan V. Subaşı, Bilecikspor’un BAL Ligi’nde mücadele edecek olmasının kentin tanıtımına da katkı sunacağını kaydederken, kapalı otoparkın ihalesinin Bilecikspor tarafından alındığını duyurdu. Böylelikle Bilecikspor’a düzenli bir gelir sağlanacağını aktaran Subaşı, “En önemli problemimiz stadyumumuzun olmaması. Umarın en kısa sürede bu problem ortadan kalkar. Biz her konuda gereken desteği sağlamaya çalışacağız.” dedi.

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ise desteklerinden ötürü Başkan Vekili Subaşı’na teşekkür ederek son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Ali Muyşin,  maçları oynamak için BŞEÜ Stadyumu ile ilgili bir ön görüşme yapıldığını söyleyerek, “Henüz net bir durum yok. Eğer olursa maçlarımızı orada oynayacağız. Olmaz ise Osmaneli’nde oynayacağız.” İfadelerini kullandı.

Muyşin son olarak transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatarak, “Kesin olarak anlaşmaya vardığımız oyuncular var. Devam eden görüşmelerimiz var. Takımımız Çarşamba günü top başı yapacak. Bir kamp sürecimiz olacak daha sonra çalışmalar şehrimizde devam edecek. Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğiz. Bu durum gelir sağlamak adına çok önemli. İnşallah burada başarı elde etmeye çalışacağız. Bilecik Belediyesi takımımıza destek anlamında örnek bir tavır sergiledi. Biz herkesi ve her kesimi yanımızda görmek istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum