Başkan V. Subaşı’ndan çarpıcı iddia İller Bankası parayı mı kesti?

Başkan V. Subaşı’ndan çarpıcı iddia İller Bankası parayı mı kesti?

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İller Bankası’ndan Bilecik Belediyesi’ne 25 milyon TL gönderilmesi gerekirken 11 milyon 300 bin TL gönderildiğini iddia ederek, “Maaşları ödemeye bile yetmiyor!” dedi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahalle ve köy muhtarları ile düzenlenen iftar yemeğinde, yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan V. Subaşı, bu ay İller Bankası’ndan yeterli parayı alamadıklarını söylerken çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi. İller Bankası’nın 25 milyon TL yerine 11 milyon TL gönderdiğini öne süren Başkan V. Subaşı, şöyle konuştu:

“Bizler İller Bankasından kötü bir haber bekliyorduk. Çünkü seçim sürecindeyiz. Bize mutlaka para göndermeyecekler diyorduk. Bizim 750 çalışanımız var ve 11 milyon 850 bin TL kadar her ay ödeme yapıyoruz onlara. Bu ay İller Bankasının bizlere gönderdiği para 11 milyon 300 bin lira. Maaş ödemeye bile yetmiyor bırakın hizmet yapmayı. Normalde 25 milyon TL göndermeleri gerekirken, bu rakamı gönderdiler. Bunu şunun için söylemek istiyorum. Siyaset yapmak, birilerinin canını yakmak değildir. Çünkü örneğin bu akşamki çorbayı yapan da bizim çalışanımız, yol ve caddelerde çalışan da bizim personelimiz. Her birisinin ayrı ayrı ihtiyaçları var.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2917 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum