Başkan V. Subaşı’ndan “Komplo” çıkışı!

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik ve ülke gündeminde geniş yankı bulan köpek ölümlerine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik ve ülke gündeminde geniş yankı bulan köpek ölümlerine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Yaşanan olayın arkasında siyasi bir komplo olduğunu dile getiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağını ifade etti.

Melek Mızrak Subaşı, ellerinde bazı delillerin olduğunu söylerken hiç kimsenin yaptığının yanına kalmayacağını belirtti. Veteriner İşleri Müdürünün açığa alındığını kaydeden Melek Mızrak Subaşı, “Personelimize güvendik ama arkadan bambaşka bir komplo çıktı” dedi.

CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanlığı tarafından hazırlanan 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü programına katılan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Köpek katliamına ilişkin süreçle ilgili konuşan Başkan V. Subaşı, şunları kaydetti:

“Çalışma arkadaşlarıma güvendim. Zaten güvenmesem yıllarca barınakta kalamazlardı. Hep birlikte basın açıklaması gerçekleştirdik. Olaydan 4-5 saat sonra kendi kayıtlarımıza baktığımızda bizim aracımızın oralara gittiği gözüküyor. Bununla ilgili verileri ilgili mercilerle paylaştık.

Elimizde bazı siyasi olgular var. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmamalı. Olan bizim canlarımıza oldu. Siyaseten bu durumun kullanılması hepimizin canını yaktı. Müdürümüz açığa alındı. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizler personelimize güvendik, onların yanında olduğumuzu hissettirdik ama arkada bambaşka bir komplo çıktı. Hiç kimse bu kadar merhametsiz olamaz, olmamalı. Hep birlikte kenetleneceğiz ve bu bunların önüne geçeceğiz. Önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız, deliller var.” diye konuştu.

bilecik-belediye-baskanvekili-melek-mizrak-subasi1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum