BAŞKAN YAĞCI, 12 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

BAŞKAN YAĞCI, 12 YILLIK HİZMETLERİ ANLATTI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılarak, 12 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. 

Göreve geldikleri ilk gün ile Bilecik'in şimdiki durumunu karşılaştıran Başkan Yağcı,"Bilecik, dünden çok daha iyi ancak yarın daha iyi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve partililer katıldı.

12-yillik-hizmetleri-anlatti2.jpg

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Yıldırım yaptı. 

Gerçekleştirilen toplantının önemine değinen Yıldırım, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise Bayırköy'de gerçekleştirdikleri çalışmalar ile yapacakları projeler hakkında kısa bilgi verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise gerçekleştirilen toplantıda, Bilecik Belediyesi tarafından 12 yılda gerçekleştirilen çalışmalar ile 2016 yılında şehre kazandırılan eserler hakkında sunum yaptı.

''BİLECİK DÜNDEN ÇOK DAHA İYİ ANCAK YARIN DAHA İYİ OLMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Hizmete geldikleri dönem ile Bilecik'in bugününü karşılaştıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, bugün dünden çok daha iyi konumda olduklarını ancak yarın daha iyi olmak için var güçleriyle çalışmak gerektiğinin altını çizdi.

12-yillik-hizmetleri-anlatti4.jpg

15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Türk Milleti'nin 15 Temmuz'da tek yürek olarak hain emel peşinde olanlara en güzel cevabın verildiğini belirterek; ''Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binalı Yıldırım'ın önderliğinde ülkemizde güzel çalışmalar olduğu gibi bizler de Bilecik'teki AK kadrolarla birlikte çok güzel işler yaptık. Yapılan hiçbir iş tek başına olmuyor. Burada öncelikle bizlere bu hizmetkarlık görevini veren hemşehrilerimizin katkısı var, değerli belediye meclisi üyelerimizin katkısı var, mahalle temsilcilerimiz, belediye çalışanlarımız ve bütün vatandaşlarımızın katkısı var. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

12-yillik-hizmetleri-anlatti4.jpg12-yillik-hizmetleri-anlatti3.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış konuşmasının ardından ''Hizmette 12 Altın Yıl'' başlıklı sunum eşliğinde 12 yılda yaptıkları çalışmalar ile 2016 yılında şehrimize kazandırılan eserler hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum