BAŞKAN YAĞCI BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

BAŞKAN YAĞCI BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi hentbol ve halterde başarıyla temsil eden sporcular ile Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Emin Yağcı ve antrenörleri ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuklarına teşekkür etti.

baskan-yagci-basarili-sporculari-agirladi2.jpg

Bilecik adına sporda güzel ve önemli başarıların elde edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Türkiye Halter Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 43 ilimizden 160 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Minikler Türkiye Şampiyonasında 2 madalya ile şehrimizi temsil eden Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Halter sporcularından İlayda Nur Akkaya Türkiye 2.'si olurken, Funda Kaya ise Türkiye 3.'lüğünü alarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil ettiler. Özellikle son dönemde sporun birçok alanında güzel çalışmalar ve sonuçlar alan Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, hentbol branşında da önemli bir başarıya imza attı. Bilecik Belediye Spor Kulübü bünyesinde hentbol branşında faaliyetlerini sürdüren bir diğer Genç Oyuncumuz Selim Musluk ise İzmir'de; Ana Lig Ege grubunda oynanan hentbol çeyrek final müsabakalarında göstermiş olduğu başarılı performansı ile Milli Takım Gelişim kampına davet edildi.

baskan-yagci-basarili-sporculari-agirladi3.jpg

Başta Kulüp Başkanımız olmak üzere, Halter Takımımızın Antrenörü Caner Özteke ve Hentbol Takımımızın Antrenörü İsmail Aynur ve Sporcularımızı bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki sportif faaliyetlerinde başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum