BAŞKAN YAĞCI, BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

BAŞKAN YAĞCI, BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo, Halter ve Tekvando takımlarının antrenörleri ve sporcularından oluşan heyeti ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, antrenör ve sporculara teşekkür etti.

baskan-yagci-basarili-sporculari-agirladi2-001.jpg

Bilecik ve Bilecik sporu adına elde edilen başarı dolayısıyla da öğrencileri tebrik eden  Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’ Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Judo, Halter ve Tekvando takımlarımızın antrenörleri ve sporcularımız ziyarette bulundular. Şehrimiz, son zamanlarda özellikle bireysel sporlarda güzel başarılar elde ediyor ve bizlerde bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehrimizi ve Ülkemizi, Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil eden, derece kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bünyesinde faaliyet gösteren birçok spor dalında ilimize önemli başarılar kazandıran Bilecik Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörleri ve Sporcularımıza, bizlere böyle büyük bir onuru yaşattıkları için ayrıca teşekkür ediyor, güzel başarılarının devamını diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda antrenör ve sporculara çeşitli hediyeler taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

baskan-yagci-basarili-sporculari-agirladi3-001.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum