BAŞKAN YAĞCI, MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

BAŞKAN YAĞCI, MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Görevlileri ve 4. Sınıf öğrencileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şehir Ormanında gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, birim müdürleri ve üniversite öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, bir hafta boyunca ilimizde temaslarda bulunacak olan öğrencilere, Bilecik'te mimarlık ve şehircilik çalışmaları hakkında gözlemde bulunmalarını istedi.

baskan-yagci-misafir-ogrencileri-agirladi2.jpg

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖĞRENCİLERE BELEDİYE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiği 2004 yılından bu yana yapılan çalışmalar ve şehrin gelecek dönemde kavuşacağı proje ve çalışmalara ilişkin öğrencileri bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

''Ben öncelikle Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'te sizleri ve değerli hocalarınızı ağırlamaktan dolayı duyduğumum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın sözünün mimarı ve aynı zamanda Osmanlı Devletinin Manevi Kurucusu Şeyh Edebalinin metfun bulunduğu Bilecik'te bizler 13 yıldır hizmet yapıyoruz. Bizler Bilecik'i; Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş'un Şehri, Şeyh Edebali Diyarı, Ertuğrul Sancağı olarak tarif ediyoruz. Sizin bölümünüzle de ilgili olması hasebiyle bizler Bilecik Belediyesi olarak göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimiz için 3 aşamalı bir çalışma planı ortaya koyduk ve ilk dönemde şehrimiz için olmazsa olmaz ihtiyaçlar olan altyapı, temizlik ve su hizmetlerini yerine getirdik. İkinci beş yıllık dönemde şehrimiz için alışveriş merkezleri, kültür kongre merkezleri, spor alanları ile sosyal donatı alanları inşa ettik. 3. hizmet dönemimizde ise yani şimdi şehrimizin tanıtım ve turizmine ilişkin çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda sizlerin de ilimizde yapacağınız incelemeler ve gözlemler neticesinde fikir ve görüşlerinizi almak istiyoruz. İnşallah şehrimizi sever ve mutlu bir şekilde dönersiniz'' ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ÖĞRENCİLERİN ŞEHRE İLİŞKİN SORULARINI YANITLADI

Bilecik’te, projeleri kapsamında iktisadi, ekonomik ve şehir planı gibi konular üzerinde bir dizi araştırmalar yapacak olan öğrencilerin sorularını da cevaplayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğrencilerin elde edeceği gözlem ve sonuçların önemine değindi.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay'ın İmar ve Fen İşleri konularında öğrencilere ek bilgiler verdiği toplantıda öğrenciler, Bilecik'te olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bir hafta boyunca projeleri kapsamında Bilecik'te inceleme ve gözlem çalışması gerçekleştiren öğrencileri, daha sonra başka bir toplantıda bir araya gelecekler.

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum