BAŞKAN YAĞCI, MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN YAĞCI, MUHTARLARLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Bilecik Belediyesi Şehir Ormanında gerçekleştirilen buluşmaya; Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar katıldı.

Belirli dönemlerde ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, Bilecik Belediyesi'nin çalışmaları ile yeni projeleri hakkında bilgiler aktardı.

baskan-yagci-muhtarlarla-bulustu2.jpg

Muhtarların belediyecilik çalışmalarındaki yeri ve önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, el birlik içinde Bilecik ve şehir insanı için güzel çalışmalar ortaya koymak gayretinde olduklarını kaydetti.

Belirli zaman dilimlerinde muhtarlar ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermenin gerekliliğini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları söyledi:

‘’Öncelikle yeni haftanın ve yeni günün hepimiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Yerel yönetim hizmetleri gerçekten insana ve şehre yapılan en önemli hizmetler. Sizler, bunları bulunduğumuz mahalle ve köylerde yerine getiriyorsunuz. Biz de şehrimizin genelinde bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Bizler hep birlikte çalışıyoruz. Aramızda yasaların getirdiği bazı farklılıklar da olsa hepimiz biriz ve şehrimiz için çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bizler belirli zaman dilimlerinde sizlerle buluşuyor ve çalışmalarımızdan haberdar ediyoruz. Allah’a çok şükürler olsun Bilecik’imiz için güzel çalışmalar yaptık. El ele gönül gönüle vererek güzel çalışmalar yapıyoruz. Ülkemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bununla birlikte Bilecik’te artık büyük bir hız ile yol alıyor. Bu çalışma ve azmimiz devam ettiği sürece çok daha iyi noktalara geleceğiz.

Bilecik Belediyesinin önümüzdeki süreçte taşıdığı hedeflere ilişkin konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

baskan-yagci-muhtarlarla-bulustu3.jpg

‘’Bilecik ve Bilecik Belediyesinin belediyecilikte bulunduğu kategorisinin üst seviyelerine çıkma gayretinde. Peki bu üst basamakta neler var. Burada işte 5 yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, özel okullar, özel hastane ve bunun gibi çalışmaların olduğu şehirler kategorisine çıkmak istiyoruz. Bu konuda iki yıldır özellikle büyük gayret gösteriyoruz. İnşallah hep birlikte bu arzumuz ve hedeflerimize ulaşmış olacağız. Hiçbir çalışma yalnızca olmuyor. Herkesin emeği ve alın teri var, duası var. İnşallah güzel çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.   Mahallelerimizin ve mücavir alandaki köylerimizin sorunları ve bu alanlardaki yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Muhtarlarımızın bizlere olan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıkları ve yapacakları destek ve katkılar sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bizlerin mahalle ve köylerimizde en uç noktalardaki temsilcilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek bu güzide topraklara vatanımıza ve milletimize hizmet etmenin haklı hazzı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Programımıza katıldıkları için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette muhtarların ilimiz ve belediye çalışmaları hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, gerçekleştirilen toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Programda; Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar için hazırlanan doğum günü pastası kesildi.

Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

baskan-yagci-muhtarlarla-bulustu4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum