BAŞKAN YAĞCI SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINI AĞIRLADI

BAŞKAN YAĞCI SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimiz Siyasi Parti İl Başkanlarını, makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal ve Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında görüş ve önerilerin sunulduğu ziyaret hakkında; ''İlimiz Siyasi Parti İl Başkanları AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal ve Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta ziyarette bulundular. Siyasi Parti İl Başkanlarımız güzel bir birlik ve beraberlik görüntüsü sergiliyorlar. Yaklaşık iki aydır başlatmış oldukları birliktelik çerçevesinde bugün bizleri de ziyaret ettiler. Şehrimiz adına siyasetin başında bulunan başkanların bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizleri de son derece memnun etti. Başkanlarımıza şehrimizdeki çalışmalara ilişkin olarak belediyemizin projeleri ve şehrimizin gelecek vizyonu hakkında düşüncelerimizi aktardık. Çalışmalarımız hakkında düşüncelerini aktardılar ve fikir alışverişinde bulunarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yapamayacağımız hiçbir iş ve aşamayacağımız engel yoktur. Ziyaretlerinden dolayı il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda il başkanlarına üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

baskan-il-baskanlarini-agirladi2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1815 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum