BAŞKAN YAĞCI, YARIN GAZETESİ'Nİ ELEŞTİRDİ

BAŞKAN YAĞCI, YARIN GAZETESİ'Nİ ELEŞTİRDİ

-"Kıyıda köşedeki bir haberle buradaki bir basın mensubu, kendine vazife edinmiş ve haber yapmış."

-Belediye Başkanı Selim Yağcı, kendisine destek ziyaretinde bulunan muhtarları kabulünde, AK Parti karşıtı yayın yapan gercekgundem.com isimli haber sitesinin gündeme getirdiği ve ilimizde yayın yapan Yarın Gazetesi’nin de kullandığı istifa ettirileceğine ilişkin habere sert çıkıştı. Yağcı, isim vermeden Yarın Gazetesi'ni "Kıyıda köşedeki bir haberle buradaki bir basın mensubu, kendine vazife edinmiş ve haber yapmış” sözleriyle eleştirdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, kendisine destek ziyaretinde bulunan muhtarları kabulünde önemli açıklamalarda bulundu. 

Başkan Yağcı, istifa ettirileceğine dair haberleri bir kez daha yalanlayarak, "Anlamsız ve nereden, nasıl çıktığı da belli olmayan haberler. Kıyıda köşedeki bir haberle buradaki bir basın mensubu, kendine vazife edinmiş ve haber yapmış" ifadelerini kullandı.

İlimiz mahalle ve köy muhtarlarından oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

baskan-yagci-yarin-gazetesini-elestirdi2.jpg

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyet, AK Parti karşıtı yayın yapan gercekgundem.com isimli haber sitesinin gündeme getirdiği ve ilimizde yayın yapan Yarın Gazetesi’nin de kullandığı habere ilişkin duydukları rahatsızlığı belirterek, her zaman Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın yanında yer aldıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Muhtarlar Derneği Başkanı Çınar ve beraberindeki muhtarlara teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

''Öncelikle bu ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Haberlerde denildiği gibi bir şey yok ancak bir deli bir taş atar, kırk kişi çıkarmak için uğraşıyor. Kamuoyunun gündemine böyle şeyler getiriyorlar. Tabi ki başka amaçlar ile belki de canları da öye istediği için böyle davranıyorlar. Allah'a çok şükürler olsun dün olduğu gibi bugün de memleketimize hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bu polemik ve bunun gibi şeyler hızımızı ve çalışma azmimizi azaltamaz. Abdestimizden şüphemiz yok. Yani devletimize ve milletimize bağlılığımız noktasında hiçbir şüphemiz yok. Hükümetimiz ve devletimizle bir uyum içinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Anlamsız ve nereden, nasıl çıktığı da belli olmayan haberler. Kıyıda köşedeki bir haberle buradaki bir basın mensubu, kendine vazife edinmiş ve haber yapmış. Bizler hep birlikte Bilecik'imizde daha çok güzel işler başaracağız birlik ve beraberlik içinde. Yapacağımız çok iş var. Enerjimiz ile tecrübemiz ile daha şehrimiz için yapacağımız çok işimiz var'' ifadelerini kullandı.

baskan-yagci-yarin-gazetesini-elestirdi3.jpg

''HEPİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI'NIN YANINDAYIZ''

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar; ''Muhtarlar olarak Belediye Başkanımız Selim Yağcı'yı ziyaret etmek istedik. Köy ve mahalle muhtarları olarak sonuna kadar Belediye Başkanımızın yanınızda olduğumuzu belirtmek amacıyla buradayız. Biz de herkes gibi bu haberlere inanmıyoruz ve mahal vermedik. Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum