BAŞKAN YAĞCI'DAN ÇOCUKLARA 15 TATİL HEDİYESİ

BAŞKAN YAĞCI'DAN ÇOCUKLARA 15 TATİL HEDİYESİ

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklarımız için birbirinden güzel sinema filmleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bilecik'lilerle ve çocuklarımızla  buluşturan Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile girecek olan çocuklarımızın keyifle izleyeceği  sinema filmlerini hediye ediyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etmiş olacaklar.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde; 20 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan Çocuklarımıza Sinema Keyfi, 2 Şubat Cuma günü sona erecek.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulacak oyunlar her gün 13:00 ve 15:00 saatleri arasında çocuklarımızla buluşacak.

''BU YIL DA ÇOCUKLARIMIZ BİRBİRİNDEN GÜZEL FİLM VE OYUNLARLA KEYİFLİ ANLAR YAŞAYACAK''

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yarıyıl tatilinde Bilecik Belediyesi tarafından çocukların beğenisine sunulacak olan etkinlik için yaptığı açıklamada; ''Çocuklarımızı çok seviyoruz. Çünkü onların, bizim geleceğimiz ve yarınlarımız olduğunu düşünüyoruz. Bütün çalışmalarımızda da bu düşüncemizin izleri mevcuttur. Büyük bir mutlulukla söyleyebiliriz ki çocuklarımız için çok önemli ve faydalı eser ile hizmetleri çocuklarımızla buluşturduk.  Çünkü, Bilecik Belediyesi olarak, bizler eğitim ve çocuklarımıza yönelik hizmet ve yatırımlara çok önem veriyoruz.  Bizler, onları ne kadar iyi yetiştirirsek ve onları ne kadar keyiflendirirsek, en güzel işi yapmış olduğumuza inanırız. Artık Bilecik Belediyesi olarak her yarıyıl tatilinde çocuklarımıza ücretsiz sinema keyfini güzel bir gelenek haline getirdik. Bununla birlikte çocuklarımız, diğer zaman dilimlerinde de her pazar günü Kültür ve Kongre Merkezimizde ücretsiz tiyatro oyunları ile buluşmaya devam ediyor. Bizler çocuklarımız ve Bileciklilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu düşünüyoruz ve bu anlamda daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklarımız için hazırlanan oyunlar; 20 Ocak Cumartesi günü ve 2 Şubat Cuma günü arasında her gün 13: 00 ve 15:00 saatlerinde olmak üzere günde iki seans halinde çocuklarımızla buluşacak. İşte çocuklarımız için hazırlanan birbirinden güzel oyunlar; 

20 Ocak Cumartesi: Ayı Kardeşler 3: Sirkte Curcuna: 

21 Ocak Pazar: Büyülü Kanatlar

22 Ocak Pazartesi: Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü

23 Ocak Salı:  Doraman: Buz Devri Macerası

24 Ocak Çarşamba: En Süper Kahramanlar

25 Ocak Perşembe: Hazine Avcısının Maceraları

26 Ocak Cuma: Kuzular Kurtlara Karşı

27 Ocak Cumartesi: Macera Günlükleri

28 Ocak Pazar: Yeni Yıl Tehlikede

29 Ocak Pazartesi: Neşeli Dalgalar (Dalgamanya)

30 Ocak Salı: Orman Çetesi

31 Ocak Çarşamba: Robinson Crouse

1 Şubat: Sevimli Ejderha Kokonat

2 Şubat: Tavşan Okulu adlı oyunlar çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulacak.

baskan-yagcidan-cocuklara-15-tatil-hediyesi1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.