BAŞKAN YAĞCI’DAN MÜJDE

BAŞKAN YAĞCI’DAN MÜJDE

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha önce sözünü verdiği Çocuk Trafik Eğitim Pistini 2018 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yetiştirileceğini söyledi.

Bilecik Belediyesi’nin geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Yağcı, “Çocuklarımızın olduğu her yerde onların yüzlerinde gülümsemeler oluşturacak, onların keyifli zamanlar geçireceği çalışma ve projeler ortaya koyduk ve koymaya da devam edeceğiz” dedi.

baskan-yagcidan-mujde2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Dünya Çocuk Hakları Günü'' dolayısıyla yayımladığı mesajında; 2018 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yetiştirilmek üzere, Çocuk Trafik Eğitim Pistini çocukların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Bilecik Belediyesi olarak çocuklar için daha güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklar için hazırlanacak olan ''Çocuk Trafik Eğitim Pistini'' önümüzdeki 23 Nisan'a kadar çocukların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Mesajında; "Bütün çocuklara yüzlerinde gülümsemenin eksik olmayacağı bir dünya diliyorum" ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

''Bir ülkenin geleceği için çocuklarımız son derece önemlidir. İnsanlığın mutluluğu, dünyanın güzelleşmesi ve çocukların korunmasının, onların iyi yetiştirilmesine bağlıdır. Bu anlamda barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak eğitimle olur. Çocukların kıymetini bilen, onlara önem veren milletler iyi bir neslin yetişmesi için çalışırlar. Dünya üzerinde, hala barış ortamının sağlanamadığı ülkelerde birçok çocuğumuz, daha hayatlarının baharında iken katledilmektedir. Temennimiz artık bu çağ dışı zihniyetlerin yerini, huzur ve barış ortamının almasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, hiçbir milletin ve liderin yapmadığını çocuklar için yaparak 23 Nisan Milli Egemenlik Bayramını tüm çocuklara armağan etmiştir. Bizler de göreve geldiğimiz günden bugüne, çocuklarımız için ne yapılması gerekiyorsa, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çocuklarımızın olduğu her yerde onların yüzlerinde gülümsemeler oluşturacak, onların keyifli zamanlar geçireceği çalışma ve projeler ortaya koyduk ve koymaya da devam edeceğiz. Bunun yanı sıra okullarımızdaki düzenlemeler, eğitim anlamında vermeye çalıştığımız destekler devam ediyor. Bu yıl uluslararası boyutta gerçekleştirdiğimiz tiyatro festivalinde yine çocuklarımız için çok güzel oyunlar hazırladık. Bununla birlikte her yıl yüzlerce çocuğumuzun yararlandığı müzik kursları da çocuklarımıza verdiğimiz önemin birer göstergesidir. İki yıldır 10'un üzerindeki sentetik sahayı da çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bu duygu ve düşüncelerle masum olan bütün dünya çocuklarının başta temel hakları olmak üzere istedikleri bütün güzelliklere sahip olarak, yüzlerinde gülümsemenin eksik olmayacağı bir dünya diliyor ve bütün çocuklarımızın bu güzel gününü tebrik ediyorum"

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum