BAŞKAN YAĞCI’DAN OSMANELİ HABER’E ZİYARET

BAŞKAN YAĞCI’DAN OSMANELİ HABER’E ZİYARET

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli temasları kapsamında ilçede Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde faaliyet gösteren tek günlük gazete olan Osmaneli Haber’i ziyaret etti. Başkan Yağcı’ya Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ile Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’da eşlik etti. 

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından ağırlanan başkanlar gazetenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Başkan Yağcı, yerel basının demokrasilerde büyük rol oynadığını ifade ederek, Erdallar Grubu’nun yatırımlarıyla ilimiz yerel basının son yıllarda oldukça güçlendiğini dile getirdi. Başkan Yağcı, “Yerel basının güçlenmesinde Sakarya grubunun yapmış olduğu yatırımlar ve çalışmalar, Bilecik’te hem gazetecilik, hem de matbaacılık anlamında büyük adımlar atılmış oldu. Osmaneli Haber Gazetesi de bu anlamda Osmaneli ilçemizdeki büyük bir boşluğu doldurmuş oldu. Ben Osmaneli Haber Gazetesine ve sizlere çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkan Selim Yağcı ve Mehmet Duymuş’a teşekkür etti.  

baskan-yagcidan-osmaneli-habere-ziyaret2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.