BAŞKAN YAĞCI’DAN TAM DESTEK

BAŞKAN YAĞCI’DAN TAM DESTEK

Belediye Başkanı Selim Yağcı, katıldığı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama programında, ilimizdeki camii ve Kur’an kurslarına gereken tüm desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Bugüne kadar yapılanların yanısıra yeni bir toplantı tertip edilerek camii ve Kur’an kurslarının ihtiyaçlarının belirlenmesini isteyen Başkan Yağcı, “Camilerimiz ve Kur’an kurslarımızın etrafında ne gerekiyorsa lojistik olarak destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. 

baskan-yagcidan-tam-destek2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Din Görevlileri Derneği tarafından hazırlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama programına katıldı. Burada kalabalığa hitap eden Başkan Yağcı önemli mesajlar verdi. Camilerimizin bir ibadet yeri olmanın yanı sıra toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerler olduğunu ifade eden Başkan Yağcı, köklü bir medeniyetin temsilcileri olarak geçmişimizle ne kadar gurur duysak az olduğunu söyledi. 

Camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın daha güzel olması adına gereken desteği vermeye hazır olduğunu söyleyen Başkan Yağcı şu ifadeleri kullandı:

‘DESTEK VERMEYE HAZIRIZ’

“Bu şehrin 13 yıllık hizmetkarı olarak somut bir olaya imza atalım. Camilerimizde şehrimizin coğrafyasından dolayı çok geniş alanlarımız yok. Bu anlamda her zaman olduğu gibi camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın etrafında ne gerekiyorsa lojistik olarak destek vermeye hazırız. Sizlerde onları sürdürülebilir şekilde takip edin. Allah’a çok şükürler olsun ki o birlik ve beraberlik bizlerde var. İmkanlarımız da buna müsait. Bu konuda bu bir milat olsun el ele vererek tüm din gönüllüsü arkadaşlarımızla bir toplantı yapalım” dedi.  

Şerifpaşa Camii önünde başlayan meydan düzenlemesi hakkında bilgi vererek konuşmasını sürdüren Yağcı, şunları kaydetti:

'ABDULHAMİD HAN CAMİİ'Yİ İNŞA EDECEĞİZ'

“Şerifpaşa Camii’nin orayı eski haline getirmek için belediye başkanı olduğumdan beri bir fırsat kolluyordum. Çok şükür bu sene oradaki yapıları kaldırdık ve orada güzel bir mekan yaratacağız. Şehrin çok özel bir mekanı olacak. Gelen misafirlerimizi gönül rahatlığıyla ağırlayacağımız özel bir projeyi sizlerin duası ile hizmete geçireceğiz. 

baskan-yagcidan-tam-destek3.jpg

İnşallah Abdulhamid Han’ın adını verdiğimiz caminin inşaatına bu yılın sonunda başlayacağız. Altına iki kat otopark olacak şekilde üzerine güzel bir cami yapacağız. Cennetmekan Abdulhamid Han’ın ismine yakışır güzel bir camiyi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.