BAŞKAN YAĞCI'YA ONUR ÖDÜLÜ

BAŞKAN YAĞCI'YA ONUR ÖDÜLÜ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. 

Başkan Yağcı, Yankı Haber-Aktüel Dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. Yıl Onur Ödülleri kapsamında 'Yankı Dergisi 45. Yıl Onur Ödülü' ne layık görüldü. 

Düzenlenen törende ödülünü alan Başkan Yağcı,"Çalışmalarımızın takdir ediliyor olması bizleri son derece mutlu ediyor" dedi. 

1-082.jpg

Yankı Haber-Aktüel Dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. Yıl Onur Ödülleri programında Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, ''Yankı Dergisi 45. Yıl Onur Ödülü'' verildi.

Yankı Dostluk Platformu katılımcılarıyla düzenlenen programa; İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, yargıtay üyeleri, çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

Kutlama gecesinde konuşan Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yankı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Kaya katılımcılara teşekkür ederken "Yankı Dergisi tam 45 yıl önce Ankarada üstadımız Mehmet Ali Kışlalı'nın 'Yankı kuvvetle hissedilen bir ihtiyaca binaen yayın hayatına başlamıştır' sözüyle start almış ve bugünlere ulaşmıştır. Kurucumuz Kışlalı'ya ve bugüne kadar Yankı'ya emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaya'nın konuşmasının ardından folklor grubu sahne alarak katılımcılara gösteri sundu.

2-074.jpg

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği Yankı Dergisi ile Basın Yayın ve Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği 45. yıl Onur Ödülleri Töreni'nde Kaya, ödülü Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'ya verirken, Aksu da İstanbul Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a ödüllerini takdim etti.

Gecede Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kazakistan Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev yerine İstanbul Başkonsolusu Yerkebulan Sapiyev, Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, Doç. Dr. Kürşad Zorlu, yönetmen Raşit Görgülü, Doktor Hatem Alsami, Op. Dr. Erkan Akan da ödüllerini aldı.

''ÇALIŞMALARIMIZIN TAKTİR EDİLİYOR OLMASI BİZLERİ SON DERECE MUTLU EDİYOR''

Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

''Öncelikle; Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek; Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Beşiği, Şeyh Edebali Diyarı, Ertuğrulgazi ve Osmangazi Sancağı, Bilecik'ten herkese sevgi, saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Gerçekten bu güzide şehrimizde gerçekleştirdiğimiz güzel hizmetlerin, son derece önemli bir yayın organı olan Yankı Dergisi tarafından taktir ediliyor olması bizleri son derece mutlu ve memnun etti. Dostlukların böyle hiçbir zaman ara verilmeden devam etmesini arzu ediyoruz. Dünyadaki en değerli varlığın sevgi olduğunu biliyoruz. Aramızdaki sevgi bağları bitmesin, kardeşliğimiz daim olsun'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum