Başkan Yaman Geri Dönüşüm Tesisini Ziyaret Etti

Başkan Yaman Geri Dönüşüm Tesisini Ziyaret Etti

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Belediyeler Birliği kontrolünde ki Geri dönüşüm ve bertaraf tesisinde incelemelerde bulundu.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Belediyeler Birliği kontrolünde ki Geri dönüşüm ve bertaraf tesisinde incelemelerde bulundu.

baskan-yaman-geri-donusum-tesisini-ziyaret-etti.jpg

Bilecik il merkezinin, ilçelerinin, beldelerinin ve köylerinin çöplerinin ayrıştırılıp, değerli atıkların dönüştürüldüğü tesiste çalışmalar devam ediyor.

Tesiste ki çalışmalar devam ederken, Bayırköy Belediye Başkanı Başkanı Mustafa Yaman ve beraberinde ki Belediyeler Birliği çalışanları tesisi ziyaret edip tesis yetkililerinden bilgiler aldı.

baskan-yaman-geri-donusum-tesisinde-incelemelerde-bulundu-1.jpg

Başkan Yaman tesis ile ilgili yaptığı açıklamada, tesisin her geçen gün daha da verimli çalıştıklarını belirtiği açıklamasında;

“Bilecik Belediyeler Birliğimizin kontrolünde Kızıldamlar da bulunan Geri Dönüşüm ve Bertaraf tesisini Birlik çalışanlarımızla birlikte ziyaret edip tesis yetkililerinden bilgiler aldık.

Bilecik’imizin tüm köylerinin, beldelerinin ilçelerinin ve il merkezinin çöplerinin ayrıştırılıp içindeki değerli atıkların dönüştürüldüğü tesisimiz çalışanlarımızın da gayretleri ile her geçen gün daha da verimli çalışmaya devam ediyor.

Bu konuda emek veren tüm kardeşlerimize bizlerden desteklerini eksik etmeyen Belediye Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

baskan-yaman-geri-donusum-tesisini-ziyaret-etti2.jpg

baskan-yaman-geri-donusum-tesisisni-ziyaret-etti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.