BAŞKAN YAMAN HALKA HESAP VERDİ

BAŞKAN YAMAN HALKA HESAP VERDİ

Bayırköy Belediye Başkanlığı tarafından halkı bilgilendirme toplantılarının beşincisi düzenlendi. Şeffaf belediyecilik anlayışından taviz vermeyen Başkan Yaman, ikinci kez seçildiği 30 Mart 2014'ten bu yana beldede gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

30 Mart seçimlerinde verilen vaatlere vurgu yapan Başkan Yaman, hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Tüm vaatlerin hayata geçeceğini belirten Yaman, gerçekleşen toplantıyla bir anlamda halka hesap verdi.

1-033.jpg

Bayırköy Belediyesi tarafından halkı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 23 Nisan Cumartesi günü Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşların ilgisi yüksek oldu.

Başkan Yaman, bilgilendirme toplantısına ilk olarak 2009-2014 yılları arasında yapılan icraatlara değinerek başladı. Ardından ikinci dönemde verilen seçim vaatlerinin yerine getirilip getirilmediğini anlatan Yaman, gerçekleşen çalışmalar ve projeler üzerinden detaylı bilgiler verdi. Vatandaşlara çalışmalarla ilgili slayt gösterisi yapıldı.

Yaman, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda 'Belediye ve Gençlik' konulu yarışmada 'Sosyal tesis ve havuz' projesiyle elde edilen Türkiye birinciliğiyle ilgili vatandaşlara bilgiler verdi. Bu esnada vatandaşların alkışları belediye düğün salonunu adeta inletti.   

2-030.jpg

Seçim vaatlerinin hepsinin yerine getirileceğine dikkat çeken Yaman, belediye meclis üyelerine ve belediye personeline teşekkür etti. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum